PROFILEN PUNGET UT 21 MILLIONER FOR HUS I OSLO: – EN SPESIELL BOLIG

Profilen punget ut 21 millioner for hus i Oslo: – En spesiell bolig

Den norske landslagsspilleren Julian Ryerson, som nylig spilte Champions League-finale med Borussia Dortmund, har punget ut 21 millioner kroner for å sikre seg en bolig i Oslo, melder blant andre E24 og Finansavisen. Sistnevnte omtalte saken først.

26-åringen skal ha betalt 1,7 millioner under prisantydning for det såkalte «funkishuset». Prisantydningen var på 23 millioner kroner.

Huset ligger på Rodeløkka i Oslo, mellom Carl Berner og Grünerløkka. Boligen har også en medfølgende utleiedel, opplyses det.

– Vi hadde to budgivere. Det lå ute til 23 millioner, men gikk for 21,25 mill. Dette er en spesiell bolig med ikke så mye sammenlignbart, sier eiendomsmegler Torfinn Sørvang i Schala & Partners, som er ansvarlig for salget, til E24 mandag.

– Det finnes ikke lignende boliger i dette området, sier han videre til avisen.

PUNGET UT: Fotballprofilen Julian Ryerson skal ha sikret seg denne eiendommen i på Rodeløkka Oslo. Foto: Chris Borowiak

Han forteller også at huset lå ute for salg et par måneder tidligere, i det han beskriver som et tregere marked. Annonsen ble imidlertid trukket fra Finn.no og lagt ut igjen i mai. Da skal huset ha ligget ute i rundt tre uker, før det altså ble solgt til Ryerson.

Eiendommen beskrives som en spesiell bolig, med mye lysinnslipp og eget gårdsrom. Størrelsen sies å være mange hakk større enn snittet, med et bruksareal på 256 kvadratmeter og et tomteareal på 273 kvadratmeter, ifølge annonsen.

Ryerson, som er fra Lyngdal, spiller altså til daglig for den tyske storklubben Borussia Dortmund. Han har 24 landskamper for det norske landslaget og har en fortid i Viking her hjemme i Norge. I 2018 dro han videre til Union Berlin og ble solgt til Dortmund i 2023.

Champions League-finalen mot Real Madrid i starten av juni, endte imidlertid med tap for nordmannen og hans klubb.

2024-06-24T12:26:49Z dg43tfdfdgfd