MAN DELER KAMP MOT OVERFLøDIG HUD ETTER å HA GåTT NED 163 KG

Mannen avslører et sjokkerende bilde av hvordan kroppen hans ser ut etter å ha gått ned mer enn 160 kilo og ber om hjelp til å samle inn penger til hudfjerningsoperasjoner.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Cole Prochaska veide mer enn 600 pund da han bestemte seg for at det var på tide å gjøre en stor forandring i livet hans. For å gå ned i vekt kuttet han ut usunn mat, sluttet å drikke brus og ble en ivrig treningsgjenger.

Hans engasjement ga resultater og han gikk ned mer enn 160 kilo, men med den store forvandlingen fulgte også et stort problem: overflødig hud. Den eneste løsningen i dette tilfellet ville være plastisk kirurgi og Prochaska har ikke penger til det.

Fast bestemt på å fullføre metamorfosen tok han et ekstremt modig skritt og delte et fotografi av seg selv på sosiale medier som viste den slappe huden hans over hele kroppen. Prochaska har tidligere delt før og etter bilder av hennes utrolige transformasjon etter å ha mistet en betydelig mengde fett, men hun gjemte alltid huden.

“Det er veldig vanskelig å dele et bilde uten skjorte, men jeg har kommet så langt!” Cole skrev på sin GoFundMe-side.

“Jeg sitter fast,” sa Prochaska i et intervju med Today.com; «Jeg gikk ned all denne vekten og jeg har muskler, men hvis jeg tar av meg skjorten, føler jeg meg fortsatt selvbevisst om all den løse huden. Jeg har løs hud på bena, så hvis jeg prøver å løpe blir det vanskelig, forklarte han.

“Men så tenkte jeg at jeg må vise folk hvordan jeg har det, og det hjalp virkelig fordi, vel, alle i verden har sett det. Så hva er problemet?” Prochaska fortalte Today.com at hun begynte sin transformasjon etter å ha brutt et 7 år langt forhold.

“Jeg visste at hun hadde mistet respekten for meg fordi jeg bare var en veldig stor person og jeg gjorde ingenting, jeg skulle ikke noe sted i livet. Jeg prøvde å redde forholdet. Jeg reddet ikke, men jeg reddet meg selv, sa han.

«Målvekten min er nådd, men livet mitt er ikke komplett og vil ikke være komplett før jeg kan bli kvitt denne overflødige huden. Jeg må stikke den ekstra huden inn i buksene og også ha på meg løse klær for å skjule slappingen. Jeg har vært tung siden jeg var 6 år gammel, og jeg har aldri gått på stranden uten skjorte, og jeg har alltid unngått bassengfester, la han til.

Dette innholdet ble laget ved hjelp av AI.

The post Man deler kamp mot overflødig hud etter å ha gått ned 163 kg appeared first on Instafamosos.

2024-06-27T15:56:29Z dg43tfdfdgfd