MOREN FORTELLER HVORDAN HUN FANT DEN TAPTE DATTEREN SIN I EN OVERFYLT PARK, OG ALLE FORELDRE BøR KJENNE TIL TEKNIKKEN HUN BRUKTE

En mor delte hvordan hun fant den tapte datteren sin i en overfylt park, og alle foreldre bør kjenne til teknikken hun brukte for å gjøre det raskt.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Foreldre vet hvor vanskelig det er å gå tur med barna sine på overfylte steder som strender, parker og kjøpesentre; noen ganger forsvinner barna bokstavelig talt på et øyeblikk i mengden.

Små barn blir lett distrahert og er vanligvis mer interessert i å gå i en morsommere retning eller leke med venner enn å informere foreldrene eller foresatte om hvor de går.

På det tidspunktet er det vanskelig å holde roen, men en mor som har opplevd en lignende situasjon, brukte sosiale medier for å dele hvordan hun fant datteren sin, som hadde ‘forsvunnet’ i en innendørs fornøyelsespark.

Krista Piper sa at hun gjenforente seg med datteren sin Lily “veldig raskt” etter å ha brukt en teknikk lært online av en annen far. Ifølge henne gikk den lille jenta bort mens Piper snakket med en annen mor.

Piper forteller i innlegget sitt at hun og det andre barnet hennes reagerte som de fleste mennesker, begynte å rope jentas navn; det var da moren husket rådet gitt av en annen far som hadde opplevd den samme situasjonen.

Hun forklarte i klippet: “Rett etter at jeg begynte å rope navnet hennes, tente en liten lyspære i hodet mitt. Jeg husket en TikTok jeg sannsynligvis så for over et år siden.”

Innlegget sett av Piper advarte foreldre mot å rope navnene til barna sine når de mistet dem av syne, og i stedet rope en beskrivelse av barnet og andre detaljer som ville hjelpe med identifikasjonen, som hva de hadde på seg.

Så, moren endret planen sin, sluttet å rope navnet og begynte å liste opp detaljer om datteren høyt. “Jeg sluttet å rope navnet hennes, begynte å rope ‘liten jente, rosa skjorte, Minni Mus rosa skjorte’; jeg er sikker på at folk trodde jeg var litt gal,” sier hun i videoen.

Den “høye søkemetoden”, som den ble kjent som, oppmuntrer andre rundt til å delta i søket og gjør det lettere å finne det savnede barnet, siden de rundt kanskje ikke vet hvem Lily er, for eksempel, men kan finne jenta med Minni Mus-skjorten.

Heldigvis var det det som skjedde, etter at Piper beskrev hva datteren hadde på seg, ble den tre år gamle jenta snart funnet. Ifølge moren var ikke jenta borte i mer enn halvannet minutt.

Piper forteller i innlegget sitt hvor takknemlig hun var da hun hørte andre foreldre i parken gjenta beskrivelsen av datteren sin, etter at hun endret taktikk og kort tid etterpå informerte noen henne om at de hadde funnet lille Lily.

“Så, hvis du mister barnet ditt, eller hunden din, eller hva som helst, rop beskrivelsen deres, hev stemmen din. “Jeg så sannsynligvis ut som en gal person, men det fungerte. Jeg fant datteren min veldig raskt,” sier hun.

Denne innholdet ble laget med hjelp fra AI.

The post Moren forteller hvordan hun fant den tapte datteren sin i en overfylt park, og alle foreldre bør kjenne til teknikken hun brukte appeared first on Instafamosos.

2024-06-14T15:48:58Z dg43tfdfdgfd