POLITIET øNSKER MER INFORMASJON ETTER FUNN AV DøD KVINNE I VANNET I DRAMMEN

Politiet bekrefter overfor NRK lørdag ettermiddag at det er en kvinne i 50-årene som ble funnet død. Politiet har foreløpig ingen indikasjoner på hvordan kvinnen havnet i vannet. Alle pårørende er varslet om dødsfallet. 

– Når en person blir funnet død på en slik måte, betegner vi det alltid som mistenkelig. Men vi har ingen indikasjoner på at vedkommende har blitt utsatt for en straffbar handling, sier jourhavende jurist, Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. 

Politiet ble varslet om funnet av privatpersoner. Politiet har ingen savnetmelding på den avdøde eller kjennskap til vedkommende fra før. 

– Nå jobber politiet med flere hypoteser for å kunne avklare hva som har skjedd og hvordan kvinnen har havnet i vannet, sier Mathiassen.

Den avdøde er sendt til obduksjon. 

NRK skriver at en lege på stedet bekreftet at vedkommende trolig har vært død i flere dager. I en pressemelding skriver politiet imidlertid at det siste sikre livstegnet fra kvinnen var klokken 02.20 natt til fredag, i Drammen sentrum. 

I pressemeldingen skriver politiet at de ønsker mer informasjon etter funnet og ber om tips fra publikum. De ber personer som kan ha observert kvinnen om å ta kontakt på telefon 992 12 068. 

– Det er ikke grunnlag for å mistenke at det er skjedd noe kriminelt, men politiet ønsker å vite mer om hennes siste bevegelser og hva som kan ha forårsaket at hun har havnet i vannet, skriver politiet. 

(©NTB)

2024-06-29T19:36:29Z dg43tfdfdgfd