FøLELSESLADET VIDEO: FEM åR GAMMEL GUTT FåR VITNEMåL AV PASSASJERER På FLYET

Følelsesladet video: fem år gammel gutt får vitnemål av passasjerer på flyet. Reproduksjon TikTok @alldayloveme

En fem år gammel gutt fikk en overraskelsesvitnemålseremoni under en flytur fra Orlando, Florida, til San Juan, Puerto Rico.

+ Klikk her for å se videoen

Mor til fem år gamle Xavier Rivas visste ikke hva hun skulle gjøre da hun oppdaget at vitnemålseremonien til sønnen fra barnehagen var samme dag som de skulle reise til Puerto Rico. Hun visste at han ville bli knust hvis han ikke kunne delta.

Men en stor overraskelse ventet gutten da flyet nådde sin marsjhøyde, og flyvertinnene kunngjorde at en svært spesiell begivenhet ville finne sted 30 minutter før landing.

Og på det avtalte tidspunktet kunngjorde en av flyvertinnene: “Han går glipp av vitnemålseremonien sin, vitnemålseremonien fra barnehagen, som er i dag. Og fordi han valgte å fly med Frontier, gir vi ham hans vitnemålseremoni på denne flyvningen.”

Navnet hans ble kunngjort, og alle passasjerene ble oppfordret til å ønske den nyutdannede velkommen da Xavier gikk ned midtgangen med en rød hatt og kappe. Gutten gikk ned midtgangen og mottok gratulasjoner fra alle, og det gledelige uttrykket hans viste at overraskelsen var vellykket.

I programmet “Good Morning America” sa Janeiry Rivas, moren til Xavier, at gutten var veldig begeistret for den improviserte seremonien: “Han var veldig begeistret, som om ansiktet hans lyste opp,” sa hun; “Han var super begeistret, mottok gratulasjoner fra folk og fikk applaus.”

Videoen av feiringen, som ble delt på TikTok, ble raskt viral og har allerede over 2 millioner visninger. Internettbrukere elsket Xaviers vitnemål, og en av kommentarene beskriver dette øyeblikket godt; “Hvem ellers kan si at vitnemålseremonien deres fant sted på 40 000 fots høyde?!? Dette er uforglemmelig, helt sikkert!!! Bra jobba, kamerat!”

Foto og video: Reproduksjon TikTok @alldayloveme

Dette innholdet ble opprettet ved hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Følelsesladet video: fem år gammel gutt får vitnemål av passasjerer på flyet appeared first on Instafamosos.

2024-06-29T02:47:21Z dg43tfdfdgfd