BRANNMANNSKAPER I KRISTIANSAND HAR KONTROLL På SPREDNINGSFARE

Politiet i Agder melder at hytta er overtent, men at de fem personene som befant seg i hytta, har kommet seg ut. Nødetatene er på stedet.

Det er ingen andre bygninger i umiddelbar nærhet, men slukningsarbeidet ble vanskeliggjort fordi det ikke er bilvei inn til hytta. Brannmannskapene må dermed fraktes ut til øya i båt. Brannen spredte seg også til terrenget.

– Brannvesenet sier at det ikke er fare for spredning til andre hytter i nærheten, da det er god avstand mellom hyttene, nærmere 50 meter. Det er vanskelig å komme til, og det er sendt ut brannbåt. De legger nå ut slanger og konsentrerer seg om å slukke brannen i terrenget, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB.

I en oppdatering på X skriver politiet rett før klokken 4 at brannmannskapene har fått kontroll på selve spredningen av brannen. Det er også fastslått at det ikke befinner seg noen personer i nabohyttene.

Tilstanden til de fem som befant seg i hytta, er ikke helt kartlagt ennå, men ingen skal være alvorlig skadet. En av disse får behandling for brannskader.

Politiet meldte først om brannen klokken 3.21 natt til tirsdag.

(©NTB)

2024-07-02T02:15:31Z dg43tfdfdgfd