POLITIMANN ANKLAGER NORSKE POLITIKERE FOR å DEKKE OVER MASSEMORD I VIDEO

Politibetjenten mener at mellom 4000 og 7000 nordmenn er «drept av vaksinen» etter utbruddet av koronaviruset og at mektige personer her til lands nå skjuler sannheten om det han beskriver som et «massemord» i strafferettslig forstand, skriver Filter Nyheter.

Uttalelsen kom i et videointervju med det høyreradikale partiet Norgesdemokratene i juni. 

«Dette er et sanksjonert massemord, av norske ledere og leger og akademikere og presse og veldig mange nordmenn. Det er sanksjonert, så da gjør ikke politiet noe med det heller», sier han i samtale med partiets sentralstyremedlem Marlén Elvin.

Ingen uavhengig forskning eller faktabaserte undersøkelser indikerer at koronavaksinen er årsak til et høyt antall dødsfall i Norge. Det tar imidlertid politimannen til inntekt for at en svært lang rekke samfunnsaktører dekker over «massemordet», skriver nettstedet.

– Oslo politidistrikt ble gjort kjent med filmen forut for at Filter Nyheter tok kontakt, og vi følger opp dette internt, skriver konstituert leder Rune Berge ved stab for HR og HMS, i en epost.

I et tilsvar til Filter Nyheter skriver politimannen at han mener nettstedet både misforstår noen av problemstillingene, og «vrir fokuset over til mer sekundære temaer» enn det han kaller en «medisinsk skandale av historiske proporsjoner», og at publikum heller bør se den omtalte videoen selv.

(©NTB)

2024-07-02T23:18:59Z dg43tfdfdgfd