TANKESMIE-LEDER TROR På EN NY AMERIKANSK REVOLUSJON HVIS TRUMP BLIR VALGT

Kevin Roberts dukket onsdag opp i Trump-rådgiveren Steve Bannons podcast. Der snakket de om hvordan den nylige avgjørelsen fra USAs høyesterett om presidentens immunitet kan utløse en andre amerikansk revolusjon.

Han sier at høyesteretts kjennelse på mandag, som fastslår at presidenter er immune mot rettsforfølgelse for offisielle handlinger, vil frigjøre dem til å innføre politikk uten å måtte trippelsjekke hver beslutning de tar, ifølge Newsweek.

Etter podcasten delte Roberts, en serie innlegg på X:

– Amerikanere i 2024 er i ferd med å gjennomføre den andre amerikanske revolusjonen for å ta makten tilbake fra elitene og despotiske byråkrater. Disse patriotene er forpliktet til en fredelig revolusjon ved valgurnene.

Se video: Fullstendig kaos: – La oss ikke oppføre oss som barn

– En korrupt herskende klasse

The Heritage Foundation er amerikansk konservativ tankesmie som ble etablert i 1973, og ligger i Washington, D.C.. Organisasjonen inntok en ledende rolle i den konservative bevegelsen under president Ronald Reagan, og har siden hatt stor innflytelse.

– Som den første amerikanske revolusjonen, begynte den andre da en korrupt herskende klasse søkte å styrte de eksisterende institusjonene i amerikansk liv. Men mens britene vedtok lover og påtvang koloniale embetsmenn, har våre eliter vært mer subtile, skriver Roberts videre på X.

Embed: kevin roberts

Det er vanlig at tankesmier i Washington DC foreslår «ønskelister» over politikk for potensielle kommende regjeringer. Heritage Foundations kaller sin ønskeliste for «Project 2025».

Project 2025 oppgir at det er et presidentovergangsprosjekt. Over mer enn 900 sider oppfordrer Project 2025 til å sparke tusenvis av statsansatte, utvide presidentens makt, avvikle utdanningsdepartementet og andre føderale byråer, og gjennomføre omfattende skattekutt.

Project 2025-dokumentet skisserer fire hovedmål: gjenopprette familien som midtpunktet i amerikansk liv; avvikle den administrative staten; forsvare nasjonens suverenitet og grenser; og sikre såkalte Gud-gitte individuelle rettigheter til å leve fritt.

– Blodløs hvis venstresiden tillater det

I Bennons WarRoom-podcast tok Roberts opp utsiktene til politisk vold.

– Vi er i prosessen med den andre amerikanske revolusjonen, som vil forbli blodløs hvis venstresiden tillater det, sa Roberts til War Room-podcasten, ifølge BBC.

I en uttalelse til Newsweek utdyper Roberts:

– Dessverre er det venstresiden som har en lang historie med vold, så det er opp til dem å tillate en fredelig maktovertakelse. Som vi så i 2020, har organiserte grupper på venstresiden kapasitet til å gjennomføre voldelige opptøyer, ta over byer og bruke skattefinansierte byråer til å gå etter deres politiske motstandere.

– Den gode nyheten er at patrioter over hele landet kommer sammen, organiserer grunnlaget for motstand og kjemper tilbake. Vi vil redde de institusjonene vi kan, starte nye der det trengs, og uten å nøle med å ødelegge dem som er fiendtlige mot menneskelig trivsel, legger Roberts til på X.

2024-07-05T08:26:57Z dg43tfdfdgfd