OPPDAG MCDONALD’S I USA HVOR DU KAN PRøVE EKSKLUSIVE RETTER FRA HELE VERDEN

En TikTok-bruker sjokkerte internettet ved å vise frem noen av de eksklusive rettene fra visse land som bare kan smakes på en spesiell McDonald’s-enhet i USA.

+ Fans legger merke til “modig” detalj på Dua Lipas bilde

+ Skuespiller Ross Lynch avslørt etter å ha brukt badebukser som øker volumet

Tommy Winkler delte en video som allerede har samlet mer enn 1 million visninger, der han prøver noen av disse eksklusive rettene som bare kan kjøpes på McDonald’s Global Headquarters restauranten i West Loop nabolaget i Chicago.

Restauranten på McDonald’s Global Headquarters er kjent for å selge populære retter fra sine andre avdelinger rundt om i verden, som Spania, Thailand og Japan, slik at kunder i USA kan prøve dem.

I videoen prøvde Winkler eksklusive retter fra seks forskjellige land og ga hver av dem en karakter fra 0 til 10. Han begynte i Europa ved å prøve Grand Intense Extreme McCheddar-burgeren fra Spania, som fikk karakteren 8,7.

Deretter var det McShaker Fries fra Finland, der han åpnet en krydderpakke, drysset den over pommes frites, ristet dem og smakte dem, og ga dem karakteren 7. Han gikk videre til Asia, der han prøvde McSpicy Samurai fra Thailand, som fikk karakteren 8, og McSpicy fra Hongkong, som fikk karakteren 8,4.

Winkler gikk deretter videre til dessertmenyen og prøvde Hot Fudge Waffle Cone With Almond fra Japan, som fikk en poengsum på 8,6. Den Chocolate Mini Doughnut fra Canada var den siste og fikk den laveste poengsummen av alle, bare 5,8.

Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI

The post Oppdag McDonald’s i USA hvor du kan prøve eksklusive retter fra hele verden appeared first on Instafamosos.

2024-06-30T16:08:36Z dg43tfdfdgfd