IMPONERENDE VIDEO: KATT OG SLANGE I DøDELIG DUELL

Imponerende video: Katt og slange i dødelig duell (Foto: Reproduksjon/Instagram)

Den imponerende videoen viser en dødelig kamp mellom en katt og en slange og etterlater internetbrukere målløse!

+ Klikk her for å se videoen

Klippet, som ble delt på Instagram, viser en katt som møter en slange. Mens videoen skrider frem, ser man hvordan katten gir kraftige slag med labben mot reptilen samtidig som den raskt viker unna for å unngå mulige bitt. Til slutt seirer katten i kampen og løper av sted med slangen i munnen.

Den sjokkerende videoen, delt midt i mai, har allerede samlet over 5 millioner visninger, sammen med mer enn 170 000 likerklikk og tusenvis av kommentarer fra internetbrukere som ble imponert over scenen.

“Katter blir aldri redde. Det er derfor jeg elsker dem,” sa en Instagram-bruker. “Jeg elsker hvordan katter er blant de raskeste dyrene på jorden, og deres hovedangrep er et ikke-dødelig slag,” spøkte en annen. “Katter kommer til å dominere verden,” proklamerte en tredje internetbruker.

Ifølge eksperter er den gjennomsnittlige reaksjonstiden for en katt omtrent 20 til 70 millisekunder, noe som er raskere enn den gjennomsnittlige reaksjonstiden for slangen, som varierer fra 44 til 70 ms. Samtidig er den gjennomsnittlige menneskelige reaksjonstiden 220 til 250 ms.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-07-01T01:52:05Z dg43tfdfdgfd