HASHGRAPH ASSOCIATION BRUKER BLADE LABS FOR å FREMME øKONOMISK TRANSFORMASJON I MIDTøSTEN

Den Sveits-baserte non-profit organisasjonen Hashgraph Association har inngått en strategisk avtale med Blade Labs for å fremskynde en finansiell revolusjon i Midtøsten.

I følge pressemeldingen vil partnerskapet styrke digital transformasjon ved å bringe distribuert hovedbok-teknologi til tradisjonell finans.

Qatar Financial Center-sertifiserte Blade Labs vil distribuere Sharia-kompatible verdipapirplattformer designet for å forbedre sikkerheten, forbedre likviditeten og redusere virksomhetens driftskostnader gjennom fondstokenisering.

Det vil styrke kapitaleffektiviteten og sikre avansert risikostyring for økt avkastning, noe som gjør det gunstig for teknologikyndige og tradisjonelle investorer.

Hashgraph-president Kamal Youssefi bekreftet organisasjonens dedikasjon til å fremme finanssektoren i Midtøsten.

Han anerkjente Blade Labs som et ledende fintechfirma i regionen og dets rolle i å sikre overholdelse.

Blade Labs administrerende direktør Sami Mian uttalte,

“Som en investor og strategisk økosystempartner i Blade Labs, vil Hashgraph Associations dype relasjon på flere nivåer gjøre oss i stand til å integrere våre banebrytende digitale aktivaløsninger med flere virksomheter i Midtøsten og utover. Vi er også godt posisjonert til å støtte gjennomføringen av strategiske initiativer i regionen for å vokse og styrke økosystemer som vil hjelpe oss å drive digital transformasjon.”

Hashgraph Association i Midtøsten

Organisasjonen har gjort ulike grep i regionen. Hashgraph Association var nylig (i mai) involvert i lanseringen av statlig støttede venturestudioer.

Initiativet på 50 millioner dollar tar sikte på å utvikle state-of-the-art DeFi-løsninger i regionen.

Før det samarbeidet organisasjonen med det saudiarabiske regimet for å lansere et dypteknologisk ventureverksted.

Kryptoadopsjon i Midtøsten

Midtøsten er blant hotspotene for adopsjon av digitale eiendeler. Den siste Bitget Research-rapporten viser at regionen så gjennomsnittlige kryptohandlere som steg til 500K i 2024.

Det representerte en svimlende 166% økning i løpet av et år, og den oppadgående trenden vil sannsynligvis fortsette.

Ulike faktorer driver bruken av kryptovaluta i Midtøsten, med det forventede okse-rallyet, gunstige reguleringer og pågående global aksept som gir næring til fortellingen.

Avslutningsvis fortsetter Hashgraph Association å gjøre strategiske grep i Midtøsten.

Det har samarbeidet med Saudi-Arabias investeringsdepartement for å lansere et dypteknologisk studio på 250 millioner dollar i Riyadh.

Dessuten samarbeidet Hashgraph Association med Qatar Financial Center for å sette opp et $50M Digital Assets-studio i Doha.

Hashgraph Association ser ut til å utnytte det blomstrende kryptomarkedet i Midtøsten med lisensierte tjenester.

The post Hashgraph Association bruker Blade Labs for å fremme økonomisk transformasjon i Midtøsten appeared first on Invezz

2024-06-27T12:09:14Z dg43tfdfdgfd