DISSE TRE HELSEAKSJEAKSJENE VIL HA NYTTE HVIS TRUMP VINNER I 2024

Sannsynligheten for at Donald Trump kommer tilbake til Det hvite hus ligger for tiden på rundt 60 %, ifølge Andrew Lilley – sjefsrentestrategen i Barrenjoey.

Og hvis Joe Bidens republikanske rival faktisk vinner det amerikanske valget i 2024, vil de følgende tre helseforsikringsaksjene sannsynligvis dra nytte av det.

Hvorfor kan helseforsikringsaksjer dra nytte av Trumps seier?

Sjansene for at Donald Trump skal sikre seg en ny periode har økt med rundt 5,0 % siden debatten hans med president Joe Biden torsdag ( juni).

Hvis han virkelig kommer tilbake til kontoret i november, vil Medicare Advantage-aksjene stige, sa Ben Hendrix – en RBC Capital Markets-analytiker i sitt nylige notat til kundene.

En annen Trump-periode vil lette regulerings- og refusjonsmotvind som tynger de administrerte omsorgsaksjer, spesielt Medicare Advantage-lederne.

Merk at tre av de beste, mest godt posisjonerte Medicare Advantage-aksjene inkluderer CVS Health, Humana og UnitedHealth. Alle tre av dem ble sett vinne etter Donald Trump – Joe Biden 90-minutters sammenstøt på CNN forrige uke.

UnitedHealth, Humana og CVS er nede for året

Helseaksjeaksjer som UNH, CVS og HUM er attraktive når det gjelder verdivurdering, så vel når det skrives.

UnitedHealth er ned mer enn 5,0 %, mens CVS og Humana er ned henholdsvis rundt 25 % og 20 % sammenlignet med starten av 2024.

De nevnte helseforsikringsaksjene har vært under press i år på grunn av høyere medisinske kostnader blant seniorer og regulatoriske sjanser som påvirket refusjon for Medicare Advantage.

Med Donald Trump på kontoret, forventes motvinden med reguleringer og refusjoner stort sett å avta for helseforsikringsaksjer, noe som kan hjelpe aksjer i UnitedHealth, Humana og CVS til å vinne i slutten av 2024.

CVS, UNH og HUM betaler også utbytte

Andrew Lilly fra Barrenjoey forventer at rentene vil stige dersom Donald Trump vinner det amerikanske presidentvalget i 2024.

Det er en stor debatt om hvorvidt at [Trump-vinner] ville være gode nyheter eller dårlige nyheter for aksjemarkedene, men for obligasjonsmarkedene er konsensus klar. Hvis Trump skulle vinne, ville renten sannsynligvis øke.

Det er viktig for slike som UnitedHealth, CVS og Humana, siden de vanligvis har betydelige investeringsporteføljer. Høyere renter kan øke deres investeringsinntekter, spesielt en fra rentepapirer.

Bedre investeringsavkastning kan også forbedre deres generelle lønnsomhet. Til slutt kan høyere renter også hjelpe helseforsikringsaksjer til fordel når det gjelder prisstyrke.

En annen grunn til å investere i CVS-, Humana- og UnitedHealth-aksjer er at alle tre for tiden betaler utbytte. HUM utbytteavkastning ligger på 0,95 % ved skriving, mens UNH og CVS er på henholdsvis 1,65 % og lukrative 4,50 %.

The post Disse tre helseaksjeaksjene vil ha nytte hvis Trump vinner i 2024 appeared first on Invezz

2024-07-01T05:09:17Z dg43tfdfdgfd