TELENOR LEGGER SEG FLATE ETTER DEKNINGSTRøBBEL: – SVæRT FRUSTRERENDE

Telenor legger seg flate etter dekningstrøbbel: – Svært frustrerende

Avisen Agder: På Lendemoen har over 200 bobiler innlosjert seg, publikum fra nært og fjernt tatt turen – og populære artister sørger for stor stemning. Fredag spilte blant andre Åsmund Åmli band og Rabalders for Sira-gjestene og de tilreisende.

Men problemer med betaling har rammet festivalen, og gitt arrangøren hodebry. Ersdalsmasten skal være nede og nettet fungerer knapt på området og for svært mange andre på Sira. Det gjør all kort- og Vipps-betaling vanskelig.

– Dette er også svært frustrerende for alle bobilgjestene som nå har besøkt Sira, opplyser en tipser til avisen.

Les også:

Les også: Advarer mot billig Kina-kopi: – Mister livet

KONTANTER: Det oppfordres til å ta med kontanter i kveld.

– Vi beklager

– Dessverre har vi fått utfordringer med en radiolinje som dekker festivalområdet. Det er leit at det skjer særlig når det er et slikt arrangement, og vi beklager til alle som er der, sier infosjef i Telenor Julie Hæhre til Agder.

Hun vet ikke når feilen blir rettet, men lover at den har høy prioritet:

– I øyeblikket kan ikke gi tidsestimat – men saken har høy prioritet hos oss. Vi er avhengig av to nye deler – den ene er kommet, men vi venter fortsatt på en del som er sendt fra et lager. Feilen er identifisert, så vi gjør det vi kan, men det er uavklart akkurat når feilen blir rettet, formidler Hæhre.

Les også:

Les også: Brun og blid-sjefen raser mot Kreftforeningen: – Fabrikkerer fakta

Festivalen oppfordrer til kontanter

– Vi beklager så mye for all trøbbel med betaling. Det er store problemer med det mobile nettet. Dette har gått utover all betaling fredag. Vi satser på en bedre løsning lørdag kveld, men oppfordrer de som kan til å ta ut kontanter, lyder det fra festivalledelsen.

Det understrekes at det finnes en nødløsning om man ikke har kontanter.

– Vi oppfordrer til å komme tidlig!

STEMNING: Festivalen er under telt, og det var stor stemning med kjente artister.

Avlyser dans

Sirafestivalen er under telt, og berøres ikke like mye av været som andre arrangementer denne helgen. Men noen utfordringer medbringer det kraftige regnværet.

– Te-dansen er dessverre avlyst grunnet været. Vi kan ikke benyttet teltet da det skal rigges lyd til kvelden, forklarer festivalledelsen.

Les også:

Les også: Kiwi slått igjen: – De bare dilter etter

SIRAFESTIVALEN: Bakke IL sørger for stor fest hvert år.

Bekymrede innbyggere

Agder har vært i kontakt med flere innbyggere på Sira som er frustrert over dekningsproblemene. Det er særlig knyttet til nødsituasjoner og beredskap bekymringen melder seg.

Vaktsjef i Flekkefjord Brannvesen Kjetil Presterud sier at det finnes ordninger ifm. trygghetsalarmer, men at det er en sårbar situasjon når mobilnettet er nede. Brannvesenet i Flekkefjord var ikke varslet om situasjonen på Sira, og det er ingen konkrete tiltak som iverksettes som følge av midlertidig fravær av mobildekning.

2024-06-15T14:08:53Z dg43tfdfdgfd