MANN I 30-åRENE BEKREFTET DøD ETTER DRUKNINGSULYKKE I ARENDAL

Mann i 30-årene bekreftet død etter drukningsulykke i Arendal

En mann i 30-årene ble fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Øvre Longumvannet i Arendal natt til søndag. Søndag morgen ble han bekreftet død.

Politiet fikk melding klokken 0.14 om en drukningsulykke ved Øvre Longumvannet i Arendal. Da hadde en mann i 20-årene meldt fra om at kameraten hans hadde forsvunnet i vannet ved en brygge

– Melding om person som har forsvunnet under vann, skrev politiet på X klokken 0.30. Da ble det satt i gang søk etter mannen.

– Han ble funnet klokken 0.53 av en dykker fra brannvesenet på tre meters dyp, sier operasjonsleder i Agder-politiet til NTB.

Det ble gitt hjerte- og lungeredning på mannen før han ble fraktet til sykehus. Ifølge Vang ble han ført til akuttmottaket i Arendal, før han ble fraktet til Rikshospitalet i Oslo.

– Det framstår som en ren ulykke. Det er ikke mistanke om noe straffbart, sier Vang.

Klokka 7.19 skriver politiet at en polsk mann tidlig i 30-årene er bekreftet omkommet ved Arendal sykehus. De pårørende i hjemlandet er varslet.

Rettelser: Det ble tidligere meldt at mannen ble fraktet til Rikshospitalet i Oslo. Politiet skriver søndag morgen at mannen døde på sykehus i Arendal. Mannens alder ble også korrigert til 30-årene.

2024-06-29T23:03:33Z dg43tfdfdgfd