DEN KVINNELIGE GJESTEN SATT SEG På SKJENKEKONTROLLøREN. Så SOVNET HUN: – SER AT DET ER UHELDIG

Den kvinnelige gjesten satt seg på skjenkekontrolløren. Så sovnet hun: – Ser at det er uheldig

(Mitt Lillestrøm): – Jeg ser at det er uheldig at en person er for full, og det tar vi til oss. Jeg så det ikke selv, men vi jobber hardt for å overholde skjenkereglene, så dette er ekstremt viktig for oss, sier Pål Larsen.

«Snøvlete tale»

Han er daglig leder på Fuser bar og nattklubb i Lillestrøm, som under Byfest-helga hadde besøk av både skjenkekontrollører og det som skal ha vært to litt for fulle gjester.

Ifølge rapporten etter skjenkekontrollen skal to skjenkekontrollører ha ankommet utestedet rett før klokka ett natt til søndag 16. juni. De skal raskt ha satt seg ved en sofagruppe inne ved restauranten som ligger til utestedet, da det plutselig dukket opp to jenter som fanget deres interesse.

Ifølge beskrivelsen til kontrollørene skal den ene jenta ha satt seg på en av kontrollørene uten å ense at hun gjorde det. Da kontrolløren forsøkte å snakke med jenta skal hun ha hatt snøvlete tale, og det var umulig å skjønne hva hun sa.

«Kontrollørene skjønte ikke hva personen prøvde å si» og «Blikket var ufokusert og svømmende», står det i rapporten.

De to jentene fikk imidlertid sitte i samme sofa som kontrollørene, men da skal den samme jenta ha lent seg mot venninnen sin og sovnet.

Les også:

Les også: Kvinne skled i spyet til beruset mann – nå blir gatekjøkkenet straffet

Bra helhetsinntrykk

Etter hvert skal jentene ha gått videre, og kontrollørene beskriver sjanglete gange bortover mot dansegulvet. De tok deretter kontakt med en vakt i nærheten som skal ha vist de to jentene ut av lokalet.

Basert på observasjonene kontrollørene gjorde i løpet av den knappe halvtimen de var på stedet, har de vurdert situasjonen som i strid med alkoholloven.

Utestedet får nå mulighet til å komme med sin forklaring til saken før kommunen tar stilling til eventuelle sanksjoner som følge av hendelsen.

– Vi venter på en rapport fra vaktselskapet vårt, så får vi ta det derfra. Jeg så som sagt ikke hendelsen selv, for det var jo veldig mye å drive med under Byfesten, men vi tar til oss det som er beskrevet om hendelsen i rapporten. Med det sagt er helhetsinntrykket i rapporten at alt annet var kjempebra, så det er vi veldig fornøyd med, sier Larsen.

Les kommentaren:

Les også: Tør å være festbrems i sommer

2024-06-28T21:29:19Z dg43tfdfdgfd