ONTOLOGY (ONT) SER EN øKNING I AKTIVITET På KJEDEN MIDT I øKENDE DESENTRALISERT IDENTITETSADOPSJON

Ontology (ONT) opplever en betydelig økning i aktivitet i kjeden ettersom desentraliserte identitetsprotokoller får fart, ifølge den siste ukentlige rapporten.

Denne økningen fremhever Ontologys voksende rolle i å forbedre Web3-landskapet med robuste tekniske fremskritt og økt brukerengasjement.

Rapporten avslører et levende økosystem med antall desentraliserte applikasjoner (dApps) på Ontologys Mainnet som holder seg på 177.

Denne stabiliteten i antall dApper er ledsaget av en merkbar økning i aktivitet, med dApp-relaterte transaksjoner som har steget med 1 595 til totalt 7 776 938 den siste uken. Totalt sett økte Mainnet-transaksjoner med 6.662 og nådde 19.505.222.

Denne økte aktiviteten kommer i kjølvannet av nylige sikkerhetsbrudd i kryptovaluta-verdenen, slik som WazirX-hacket, som avslørte sårbarheter i kryptosikkerhetsnettverk.

Angrepet, som utnyttet avvik mellom transaksjonsstatistikk og sikkerhetsgrensesnitt, resulterte i tyveri av over 235 millioner dollar fra Indias største kryptovalutabørs.

Denne hendelsen understreker det kritiske behovet for forbedrede sikkerhetsløsninger innenfor det digitale ressursområdet.

I denne sammenheng fremstår Ontologys vektlegging av desentraliserte identitetsløsninger betimelig.

Hva er Ontology kryptoprosjekt?

Ontology Network er designet for å tilby sikker, pålitelig og personvernfokusert infrastruktur for Web3-applikasjoner.

Ved å utnytte desentraliserte identitetsprotokoller, har Ontology som mål å adressere tillits- og dataintegritetsproblemer som er utbredt i blokkjedeindustrien, og tilbyr et robust alternativ til tradisjonelle systemer.

Desentralisert identitetsteknologi lar enkeltpersoner administrere sine personlige data uten å stole på sentraliserte enheter, noe som lover økt sikkerhet og personvern.

Denne innovasjonen er klar til å møte betydelige utfordringer i sektoren for digitale eiendeler, som har hatt nesten 20 milliarder dollar i tap på grunn av sikkerhetsbrudd det siste tiåret.

Eksperter forventer at det desentraliserte identitetsmarkedet vil nå en markedsverdi på 102 milliarder dollar innen 2030, noe som gjenspeiler dets økende betydning og potensial.

ONT nåværende prisutsikter

Til tross for de positive utsiktene, har Ontologys opprinnelige token, ONT, opplevd svingninger i det siste.

I løpet av de siste 24 timene har ONTs pris steget 0,45 % til å ligge rundt 0,205 dollar. En nedgang på 35 % i 24-timers handelsvolum antyder imidlertid en viss svakhet og potensiell ytterligere nedside på kort sikt.

Mens markedet venter på et potensielt bull-rally, forventes Ontologys fokus på personvern og integritet å gi betydelige gevinster for ONT i de kommende øktene.

Endelig er Ontology godt posisjonert for å utnytte den voksende etterspørselen etter desentraliserte identitetsløsninger. Ettersom den fortsetter å forbedre blockchain-infrastrukturen og sikre brukerdata, er Ontology satt til å gjøre en betydelig innvirkning i kryptovalutaindustrien, og potensielt ta en betydelig andel av det anslåtte desentraliserte identitetsmarkedet på 100 milliarder dollar.

The post Ontology (ONT) ser en økning i aktivitet på kjeden midt i økende desentralisert identitetsadopsjon appeared first on Invezz

2024-07-24T16:10:29Z dg43tfdfdgfd