RUSSISK OFFISER SKAL HA MISTET BEGGE BEINA ETTER BILBOMBE I MOSKVA

Russisk offiser skal ha mistet begge beina etter bilbombe i Moskva

Onsdag morgen gikk en bilbombe av i Moskva. Det statlig kontrollerte russiske nyhetsbyrået Ria Novosti skriver at en mann og hans kone ble skadet i eksplosjonen.

Den russiske telegramkanalen Baza skriver at mannen var offiser i GRU, den russiske militære etterretningstjenesten. Han skal ha mistet begge beina i eksplosjonen, men fortsatt være i live.

Den uavhengige russiske telegramkanalen Astra skriver at mannen jobbet med satellittkommunikasjon for det russiske forsvaret.

En video publisert av den russiske telegramkanalen Mash, viser en person som tilsynelatende fester bomben under bilen på nattestid. Mash skriver at bomben ble plassert under bilen natt til onsdag. De skriver videre at mannen som mistenkes for å ha festet bomben oppholdt seg på en lekeplass i ettertid. Mash mener han rapporterte om utført oppdrag til oppdragsgiverne sine, noe Mash mener er typisk ukrainsk. Ukraina har ikke kommentert hendelsen.

Russiske telegramkanaler var kjapt ute med å navngi offeret. I løpet av dagen har det påståtte offeret gått ut og benektet at han var rammet av eksplosjonen.

En av hovedteoriene til politiet er fortsatt at angrepet har noe med jobben til offeret å gjøre.

2024-07-24T08:23:38Z dg43tfdfdgfd