ØNSKET NESTEN 40 MILLIONER FOR HUSET – SLIK GIKK DET

Ønsket nesten 40 millioner for huset – slik gikk det

(Akersposten): Boligen har en svært sentral beliggenhet, i Apalveien. Det er kort gangavstand til både Majorstuen og Frognerparken. Huset er på nesten 400 kvadratmeter i bruksareal og ble bygd i 1916.

I huset er det også en utleiedel, som hadde en leieinntekt på 18.500 kroner i måneden da huset ble lagt ut for salg sommeren 2023.

Les også: Kvinne sjokkert på toget: –⁠ Æsj, hva faen gjør du

Selger gikk ut med en prisantydning på 39,5 millioner, men det skulle altså vise seg at kjøperne ikke var villige til å gå så høyt. I forrige uke ble huset overdratt for 34,5 millioner.

Det er hele syv soverom i huset, det er gulvbåren varme, og det er en dobbel carport og et uthus på tomten.

Les også: – Märtha Louise kan ikke gjøre en eneste ting korrekt

Fredelig beliggenhet i Damkroken. Foto: Fredrik Eckhoff

Også godt under antydning

Den nest dyreste boligen på listen over boligoverdragelser i Ullern og Vestre Aker i forrige uke finner vi bare noen hundre meter unna, i Damkroken på Vinderen. Denne eneboligen ble også solgt godt under antydning, 23,2 millioner mot antydningen på 24,9.

Les også: Prisene stuper: –⁠ Bestill umiddelbart

"En lys, tiltalende og moderne enebolig med stor, grønn og skjermet hage i idylliske omgivelser." Slik omtalte megler huset i Damkroken. Huset er på 275 kvadratmeter, har fem soverom, ligger tilbaketrukket og har kort vei til det meste.

Her er listen over eiendomsoverdragelser i Ullern og Vestre Aker i uke 26:

2024-07-03T14:17:20Z dg43tfdfdgfd