AVSLUTTER SøKET På JAY SLATER (19)

Politiet avslutter nå leteaksjonen på den britiske unggutten, skriver BBC. Jay Slater (19) har vært savnet på Tenerife siden 17. juni.

Slater dro på en vennetur til Tenerife, det siste livstegnet fra gutten var en telefonsamtale til en venninne om at han hadde gått seg bort i fjellene og var nesten tom for batteri på telefonen.

Nesten to uker etter at han ble meldt savnet, har politiet sagt at søket etter Slater er avsluttet, men at saken fortsatt er åpen og det er flere linjer som etterforskes.

Ifølge BBC skal familien fortsatt være villige til å lete på egen hånd. Familien skal også ha vært i kontakt med spanske myndigheter for å finne mulige løsninger.

skynews-jay-slater-tenerife_6584949

Familien sier de vil fortsette søket etter den19 år gamle Jay Slater.

Det er nå satt opp en pengeinnsamling for 19-åringen, som kommer fra fra Lancashire i England. Hittil skal det være samlet inn mer enn 43.000 pund, omlag 578.000 norske kroner, etter at politiet sa de avsluttet søket.

Slaters mor, Debbie Duncan, sa til BBC at pengene som blir samlet inn vil brukes til å hjelpe redningsteam, og til å dekke hennes egne overnattings- og matkostnader.

2024-07-01T11:26:51Z dg43tfdfdgfd