MøT DE 10 GLADESTE OG MEST LIVLIGE HUNDERASENE

Hvis du leter etter en hund å bringe inn i familien din, kan du se på en liste over hunderaser kjent for sitt glade lynne, ifølge American Kennel Club.

+ Par, bytter barn for kjæledyr; forstå årsakene til denne trenden

1. Beagle

Beagle beskrives som en “bekymringsløs, livlig og vennlig” hund av American Kennel Club. Som de fleste hunder, logrer Beagles med halen når de er glade, men når de virkelig er glade, rister de hele kroppen.

2. Bichon Frise

På grunn av sin historie med å bli bortskjemt av den franske kongefamilien, er det ikke overraskende at Bichon Frise er kjent for sitt glade lynne. Med sitt brede smil og fluffy pels, bringer de mye glede til sine familier.

3. Labrador Retriever

Labrador Retriever er en av de mest populære hunderasene i verden og er også kjent for sitt glade lynne. De er genetisk disponert for å være glade og elsker enkle gleder som mat, turer og kjærlighet.

4. Border Collie

Border Collie er naturlig veldig glad, men spesielt lykkelig når den får mosjon. Du vil ikke se en lykkeligere hund enn en fornøyd Border Collie som løper gjennom blomsterenger.

5. Bedlington Terrier

En av de gladeste hunderasene overhodet, er Bedlington Terriers kjent for sine strålende ansikter, ofte stolt vist av eierne deres på Instagram. Opprinnelig avlet for rottejakt, trives de nå med å løpe og sove lenge.

6. Griffon fra Brussel

Brussels Griffon, kjent som en av de gladeste lekehundrasene, er naturlig glad og elsker å leke. De vil også sannsynligvis få deg til å smile med sin rampete oppførsel.

7. Malteser

Malteseren er en leken og glad hund som elsker å bli bortskjemt. Til tross for sin lille størrelse er de fryktløse og kan komme i vanskelige situasjoner. Men uansett hvilke problemer de møter, svarer de alltid med godt humør og forventer det samme fra deg.

8. Irsk setter

En annen rase som blir lykkeligere når den får mosjon, er Irsk setter, som aldri blir lei av å leke med familiene sine. Avlet av jegere som brukte den røde pelsen deres for å finne bytte, logrer de alltid med halen, noe som viser hvor lykkelige de er.

9. Cavalier King Charles Spaniel

Den sjarmerende Cavalier King Charles Spaniel trenger veldig lite for å være lykkelig. Å gi dem noen runder i hagen og en koselig plass for en lur vil holde dem helt fornøyde.

10. Golden Retriever

Listen ville ikke vært komplett uten den livlige Golden Retriever. De er kanskje ikke så glade som sine nære slektninger, Labradorer, men Goldens er ikke langt bak. De elsker livet og vil elske deg – så lenge du holder dem godt matet.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

2024-07-02T12:57:52Z dg43tfdfdgfd