MANN KNIVSTUKKET I LILLESTRøM SENTRUM – TRE PERSONER SIKTET

Øst politidistrikt var på stedet med flere patruljer og søkte etter involverte personer natt til søndag. Politiet har avsluttet arbeidet på stedet, og tre menn er pågrepet og siktet. 

– Tre er pågrepet i saken og tatt med til arresten for videre avhør, opplyser operasjonsleder Lisbeth Mjøsund til Romerikes Blad ved 5-tiden søndag.

Foranledningen og hendelsesforløpet foreløpig er uklart, sier hun. 

– Det er også søkt etter gjenstander som kan ha vært brukt, men det er ikke gjort noen funn per nå, sier hun til avisen. 

– Det er ikke grunn til å tro at det er fare for andre personer i Lillestrøm sentrum, skrev Mjøsund på X/Twitter én time tidligere. 

Det begrunner hun med at en av politiets hypoteser er at dette kan ha vært et internt oppgjør.

– Mannen ble knivstukket i beinet, uten kritiske skader. Han var våken og bevisst da han ble kjørt til sykehus, fortalte Mjøsund til NTB.

Hun opplyste videre at politiet på dette tidspunktet ikke utelukket flere siktelser i saken. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 3.19. 

Politiadvokat Espen Jamissen opplyser overfor NTB ved 09.50-tiden søndag formiddag at de vil gjennomføre avhør med fornærmede og de pågrepne. Han forteller at de går bredt ut i etterforskningen og utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser. 

– Vi har pågrepet tre, så får vi se. Det er fortsatt litt tidlig, sier Jamissen. 

2024-06-23T08:11:02Z dg43tfdfdgfd