DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET HAR PUBLISERT EN VIDEO AV MISSILSKYTEøVELSE VED GRENSEN TIL NORD-JAPAN

Bastion. Foto: Det russiske forsvarsdepartementet t.me/mod_russia

Det russiske forsvarsdepartementet har publisert en video som viser øvelsen med utskyting av kystmissiler ved grensen til nordlige Japan. Mannskapene til Bastion kystmissilsystemer (DBK “Bastion”) øvde på å skyte missiler mot falske fiendtlige skip.

+ Klikk her for å se videoen

Kamchatka og øyene i Kurilene gjennomførte kamplagene til Bastion kystmissilsystemer fra Stillehavsflåten, som en del av en bilateral øvelse med styrkegrupper, en simulert missilangrep mot en avdeling av falske fiendtlige skip.

I henhold til treningsplanen marsjerte kampkjøretøyene over ulendt terreng fra utplasseringspunkter til stillingsområder. Underveis langs ruten ødela enhetene som beskyttet konvoiene de falske fiendtlige rekognoserings- og sabotasjeenheter (DRG), og sikret dermed den sikre utplasseringen av missilsystemene.

Mobile utskytningsenheter ble raskt plassert på de angitte områdene med forhåndsutstyrte posisjoner. Missilbesetningene forberedte kompleksene for bruk innenfor de fastsatte reguleringsfristene, og gjennomførte deretter elektroniske utskytinger av Onyx-missiler mot mål som simulerte en amfibisk avdeling av en falsk fiende, for å hindre en amfibisk landing på kysten.

Etter den simulerte bruken av missilvåpen byttet mannskapene posisjon, og demonstrerte dermed mobiliteten og effektiviteten til Bastion kystmissilsystemer.

Kilde og bilder: Det russiske forsvarsdepartementet t.me/mod_russia. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av kunstig intelligens og gjennomgått av redaksjonen.

2024-06-27T15:57:57Z dg43tfdfdgfd