HER BARKER DE SAMMEN: – SPERRET OPP øYNENE

Her barker de sammen: – Sperret opp øynene

(RB.no): – Jeg var sliten etter en lang dag på jobb. Da jeg så hva som skjedde foran meg sperret jeg opp øynene, sier et vitne til hendelsen til Romerikes Blad.

På vei hjem fra jobb like over klokka 18 onsdag ble han vitne til at to sjåfører barket sammen i Strømsveien på Strømmen. Mange vitner ble stående i kø bak.

Se video av hendelsen øverst i saken.

Slo og lugget

Vitnet forteller at han kjørte bortover Strømsveien da han oppdaget at bilene foran sto stille. Mange tutet også som følge av kødannelsen, opplyser han.

Så oppdaget han de to bilene som forårsaket køen.

– Først så det ut som de to foran hadde en høylytt samtale. Deretter går den ene ut av bilen sin og begynner å slå personen i den andre, sier han.

Et annet vitne RB har vært i kontakt med beskriver det samme hendelsesforløpet. Da den ene bilen skal ha ønsket å svinge til venstre, på stedet hvor det er høyreregel, kom ikke vedkommende rundt en bil som sto i veien. Dette skal ha ført til at de to begynte å rope til hverandre.

– Jeg hørte ikke hva de sa til hverandre, men så gikk den ene ut av bilen, forklarer han.

Etter dette skal de to involverte ha slått og lugget hverandre flere ganger, noe man også kan se i videoen øverst i saken.

Romerikes Blad kjenner ikke identiteten til de to personene som er involvert i videoen. RB har vært i kontakt med eieren av den grå bilen. Vedkommende hevder ikke å ha kjørt bilen selv og ønsker ikke å opplyse saken ytterligere.

Kjørte i hver sin retning

Kort tid etter kom flere personer løpende mot de involverte, forklarer begge de to vitnene.

– Det var folk i alle retninger. Ganske raskt etter kjørte vedkommende som satt i bilen det ble slått mot. Kort tid senere kjørte også den andre personen, sier en av dem til RB.

Det hele skal altså ha endt med at de to involverte kjørte i hver sin retning. Ifølge vitnene så det ut til at alt gikk bra med de to personene etter den ampre stemningen.

– Jeg så ikke noe blod i hvert fall. Det kan hende de hadde litt vondt fra slagene, sier vitnet og legger til at han antar ingen ringte politiet.

– Jeg ble litt skremt, oppsummerer det andre vitnet etter hendelsen.

Romerikes Blad har vært i kontakt med politiets operasjonssentral. De var ikke kjent med hendelsen onsdag kveld.

Les også: Flere tatt i kontroll: – Svært trafikkfarlig

2024-06-14T08:03:49Z dg43tfdfdgfd