VíDEO: RUSSLAND FLYTTER BALLISTISKE MISSILREGIMENTER I STORøVELSE

Russland flytter ballistiske missilregimenter i storøvelse. Foto og video: function.mil.ru

Video publisert av Russlands forsvarsdepartement viser flyttingen av regimet for interkontinentale ballistiske missiler av typen Yars.

+ Klikk her for å se videoen

Regimentet for Yars PGRK har blitt flyttet til kampvakt patruljeruter som en del av en omfattende øvelse for hovedkvarter og ledelse. Denne mobiliseringen så store militære utstyr forlate spesialbygninger og starte marsjen, noe som signaliserer en økning i regimets operative beredskap.

+ Video: HIMARS ødelegger det russiske BUK luftforsvarssystemet

Under kampservice i feltposisjoner er det planlagt at Yars PGRK-regimentet skal utføre over 20 oppgaver og øvelser som dekker en rekke tekniske prosedyrer. Øvelsen inkluderer planer for endring av feltposisjoner og spredning av missildivisjoner, som vil navigere gjennom områder med antatt forurenset terreng og teste deres evne til å operere i potensielt farlige miljøer.

Et sentralt punkt i øvelsen er vektleggingen av å avverge angrep fra sabotasje- og etterretningsgrupper, noe som understreker den strategiske betydningen av å beskytte disse missilenhetene mot potensielle trusler. Regimentet vil også utforske nye kampvakt patruljeruter som en del av deres operative oppdrag for å sikre at team og enheter er kjent med et bredere spekter av miljøer.

Russland flytter ballistiske missilregimenter i storøvelse. Foto og video: function.mil.ru

Omtrent 300 store utstyrsstykker er involvert i manøvrene, noe som viser skalaen og alvoret med hvilket disse øvelsene gjennomføres. Denne flyttingen tjener ikke bare som en kritisk test av regimentets beredskap og effektivitet, men sender også en sterk melding om de forsvarsfremmende evnene som forbedres av de militære styrkene som er involvert.

Yars-missilet

Yars er en viktig del av Russlands strategiske arsenal. Som en interkontinental ballistisk missil kan den bære kjernevåpenladninger og har imponerende rekkevidde som kan nå mål tusenvis av kilometer unna. Dessuten er den utstyrt med sofistikert teknologi for å unngå oppdagelse av fiendens missilforsvarssystemer.

Kilde: function.mil.ru

2024-03-27T13:44:41Z dg43tfdfdgfd