VíDEO: POLITIET JAKTER SEBRAER ETTER FLUKT I WASHINGTON

Vídeo: Politiet jakter sebraer etter flukt i Washington. Bilde og video: Twitter @rawsalerts

Fire sebraer skapte en dramatisk jakt med politiet og delstatssoldater etter å ha rømt fra en tilhenger i North Bend, Washington.

+ Klikk her for å se videoen av sebraene på flukt

Hendelsen skjedde nær Interstate 90 da sjåføren stoppet for å justere tilhengeren som transporterte dyrene.

+ Zonsen lanserer 2 nye mini-motorsykler

Sebraenes flukt, som tilhører en privat eier, utløste en fangstoperasjon som fanget oppmerksomheten til hele det lokale samfunnet. Selv om detaljene om hvordan dyrene klarte å rømme ennå ikke er klarlagt, var det raske svaret fra myndighetene og de lokale innbyggerne avgjørende for å håndtere sebraene.

King County Animal Control-tjenestemenn, sammen med Washington State Wildlife-spesialister, jobbet sammen for å utforme en trygg plan for å gjenerobre sebraene og returnere dem til transporten uten hendelser. Heldigvis er det ingen rapporter om skadede, verken blant sebraene eller tjenestemennene som var involvert i jakten.

Det lokale samfunnet og myndighetene håper på en lykkelig utgang for denne merkelige hendelsen og understreker samarbeidsånden og effektiviteten til redningsteamene i nødsituasjoner med dyr.

Kilde: news.imudconnections.net – Bilde og video: Twitter @rawsalerts Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-04-29T19:42:26Z dg43tfdfdgfd