VIDEOEN VISER DETALJER AV DEN NYE KINESISKE HANGARSKIPET TYPE 003 FUJIAN UNDER TESTER TIL HAVS.

Videoen viser detaljer av den nye kinesiske hangarskipet Type 003 Fujian under tester til havs. Bilder og videoer: Reproduksjon Twitter @Nickatgreat1220

Det nyeste og mest avanserte hangarskipet fra Kina, Type 003 Fujian, har startet sin jomfrutur til havs og markerer en betydelig fase av sjøtester.

+ Klikk her for å se videoen

Dette arrangementet viser ikke bare Kinas voksende sjømakt, men understreker også landets engasjement for innovasjon innen skipsbygging.

+ Et F-16 kampfly krasjer på Tengah Air Base i Singapore

Fujian, oppkalt etter den kinesiske kystprovinsen, er det største hangarskipet bygget av Folkets frigjøringshærs flåte (PLAN). I motsetning til sine forgjengere ble Type 003 helt utviklet og bygget i Kina og er utstyrt med teknologier og egenskaper som hittil ikke har vært sett på andre av landets hangarskip.

Denne lanseringen markerer en viktig milepæl for den kinesiske marinens industri og viser betydelige autonome evner når det gjelder design og konstruksjon av store krigsskip.

Under de første sjøtestene var fokuset på å vurdere Fujians sjødyktighet og dens evne til å manøvrere under høye hastigheter, kraftig regn og sterke vinder. Disse testene er avgjørende for å sikre at hangarskipet kan operere effektivt under ulike værforhold, spesielt i kampssituasjoner.

Fujians tilstedeværelse til sjøs legger til en ny dimensjon til Kinas sjøforsvarsstrategi og vitner om landets raske teknologiske utvikling og industrielle kapasitet. Dette hangarskipet vil ikke bare betydelig øke Kinas sjømakt i internasjonale farvann, men vil også tjene som et symbol på Kinas voksende militære og teknologiske makt på den globale arenaen.

Bilder og videoer: Reproduksjon Twitter @Nickatgreat1220

2024-05-09T14:14:20Z dg43tfdfdgfd