VIDEO: RUSSISKE MILITæRE MOTTAR NY FORSENDELSE AV PANSREDE KJøRETøY BMP-3 OG BMD-4M

A Kurganmashzavod, en del av det russiske forsvars-konglomeratet Rostec, kunngjorde den tidlige leveringen av en ny forsendelse av pansrede kjøretøy til det russiske Forsvarsdepartementet.

+ Klikk her for å se videoen

Denne forsendelsen inkluderer avanserte infanterikampkjøretøyer BMP-3, utstyrt med ekstra beskyttelsessett, og luftbårne infanterikampkjøretøyer BMD-4M.

+ Her er de 10 mest solgte terrengmotorsyklene i 2024.

Ifølge pressekontoret til Rostec ble leveransen gjennomført før den planlagte fristen. Selskapets ingeniører analyserte nylige kampopplevelser, inkludert konflikter i Ukraina, for å forbedre BMP-3-modellene. Som et resultat er de nye BMP-3 nå utstyrt med standard beskyttelsessett, overdelbeskyttelse og “Nakidka”-systemer for å redusere synligheten.

Det standard beskyttelsessettet gir beskyttelse mot angrep fra alle retninger, mens overdelbeskyttelsen beskytter mot lufttrusler som rakettgranater fra droner. “Nakidka”-trekkene, laget av termo-isolerende og radioabsorberende materiale, reduserer synligheten av kjøretøyene mot deteksjon av termiske enheter.

Bekhan Ozdoev, Industriell Direktør for Klyngen for Konvensjonelle Våpen og Spesialkjemikalier i Rostec, understreket betydningen av forbedringene: “Rostec produserer et bredt spekter av våpen og militært utstyr, inkludert de moderniserte BMD-4M og BMP-3. Med sendingen av denne nye forsendelsen styrker vi betydelig kjøretøyenes beskyttelse. BMP-3 har ikke bare fått ekstra pansring, men også ‘Nakidka’-trekkene, som reduserer synligheten i termisk og radiospektrumet, øker kjøretøyenes kampoverlevelseskapasitet.”

I tillegg til kampkjøretøyene har Kurganmashzavod også produsert, før planlagt, ekstra beskyttelsessett for BMP-2-kjøretøy, som inkluderer anti-kumulative rister og panserskjermer, ytterligere styrking av forsvarsevnen til utstyret som allerede er i feltet.

+ Se flere videoer om krigen i Ukraina

Kilde og bilder: Telegram / rostecru. Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI og revidert av redaksjonsteamet.

2024-05-08T14:56:20Z dg43tfdfdgfd