VIDEO: HESTER DEKKET AV BLOD LøPER GJENNOM GATENE I SENTRUM AV LONDON

Video: Hester dekket av blod løper gjennom gatene i sentrum av London. Foto og video: Reproduksjon Twitter @jhopwv

I en sjokkerende hendelse i sentrum av London, ble fem hester fra Household Cavalry sett løpende ukontrollert gjennom gatene etter å ha kastet sine ryttere.

+ Klikk her for å se videoen

En av soldatene ble skadet i fallet. Bilder fanget opp av forbipasserende viser minst en av dyrene dekket av blod, noe som øker alvoret i situasjonen.

+ Vídeo: Betongveggkollaps i Jekaterinburg knuser bil

Vitner rapporterte å ha sett et par av hestene i åpenbar panikk, som krysset den travle byens sentrum. Disse skal være to av de fem dyrene som unnslapp stallene til Household Cavalry, en eliteenhet ansvarlig for seremoniell vakt av den britiske monarken.

Westminster-politiet ga raskt ut en uttalelse om hendelsen: “Vi er klar over flere hester som for øyeblikket er løs i sentrum av London. Vi samarbeider med kolleger, inkludert hæren, for å lokalisere dem og sikre deres sikkerhet.”

Myndighetene bekreftet at en mann ble skadet under hendelsen og mottar allerede nødvendig medisinsk behandling. Anstrengelsene for å fange og berolige hestene fortsetter, mens lokalsamfunnet og turister ble overrasket av den uventede scenen.

Foto og video: Reproduksjon Twitter @jhopwv. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-04-24T13:51:35Z dg43tfdfdgfd