VIDEO: BIL KJøRER INN I GODTERIBUTIKK OG NESTEN TREFFER KVINNE MED BARN

I en bekymringsfull hendelse som fant sted lørdag 23. i Praia Grande ved São Paulos kyst, kjørte en bil inn i Sodiê Doces-butikken, forårsaket ødeleggelse og nesten resulterte i en tragedie.

Overvåkningskameraer fanget det skremmende øyeblikket da det grå kjøretøyet brøt gjennom fasaden på butikken og nesten traff et barn som sto ved kassen med moren sin.

+ Klikk her for å se videoen

Bildene viser barnet ved disken, betjent av tre ansatte, sammen med moren sin, da de plutselig ble overrasket av bilen som kjørte inn i lokalet. I en rask reaksjon klarte kvinnen og barnet å løpe til baksiden av butikken og unngå å bli truffet. Bilen stoppet til slutt etter å ha knust butikkens vindu og dratt med seg bord langs veien.

+ Video: Ukraina Ødelegger Eneste ‘Nukleære Tanken’ fra Russland

Heldigvis ble ingen skadet i hendelsen. Militærpolitiet i São Paulo rapporterte at ulykken skjedde da bilens sjåfør mistet kontrollen etter at kjøretøyet hans ble truffet på siden av en annen bil på gaten Botafogo. Personene i butikken ble oppfordret til å lage en politirapport.

Sodiê Doces bekreftet at butikken allerede har gått tilbake til normal drift og understreket at skadene var rent materielle. Selskapet informerte også om at de samarbeider med myndighetene i etterforskningen av hendelsen.

Foto og Video: Twitter-reproduksjon

2024-03-28T14:17:04Z dg43tfdfdgfd