“Så DåRLIG AT DET BURDE VæRE ULOVLIG”: MANN BETALER 17 DOLLAR FOR PIZZA, OG BILDET GåR VIRALT

En mann gikk til Reddit for å uttrykke sin forargelse etter å ha betalt 17 dollar for en pizza under en reise i Europa. Etter at bildet gikk viralt, hevdet nettbrukere at pizzaen er så forferdelig at den “burde være ulovlig”.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Bildet viser en pizza med en bisarr utseende, som ser ut til å ikke ha vært i ovnen lenge nok. Pizzaen har en tykk skorpe som nesten har brent med skinke og tomat midt i som ser rå ut, dekket med biter av mozzarella som er plassert på toppen på en tilfeldig måte.

“Jeg betalte 16 euro for denne pizzaen”, står det i bildeteksten til innlegget, som vakte forargelse blant over 800 nettbrukere som uttalte seg om denne kulinariske katastrofen. “Aldri i livet. Dette burde bokstavelig talt være ulovlig”, sa en Reddit-bruker.

“Jeg skal ikke lyve, ved første øyekast trodde jeg det var en kake!”, innrømmet en annen. “Det er… skremmende av en eller annen grunn. Som en pizza fra et mareritt. Hva for et monster”, sa en tredje nettbruker. “Jeg ville bare rullet den sammen og spist den som en burrito”, spøkte en annen.

Denne innholdet ble skapt med hjelp fra AI.

The post “Så dårlig at det burde være ulovlig”: Mann betaler 17 dollar for pizza, og bildet går viralt appeared first on Instafamosos.

2024-05-09T15:19:51Z dg43tfdfdgfd