SYKLIST DøR ETTER å HA FALT 27 METER FRA BRO I BRASILIANSK BY

En tragedie rystet byen Rio Claro i São Paulo (Brasil) denne søndagen. Kelly Stefani de Oliveira Alves, 38 år gammel, mistet livet etter å ha mistet balansen og falt fra Ponte do Esqueleto-broen, som ligger mellom Cordeirópolis og Limeira.

Ulykken skjedde rundt klokken 10 om morgenen, da Kelly, som syklet med sin ektemann, stoppet for å legge bort mobiltelefonen. På det tidspunktet mistet hun balansen og falt fra en høyde på omtrent 27 meter. Redningsteamet fra brannvesenet ankom raskt stedet, men fant dessverre offeret allerede død.

+ Liz Hurley viser nesten for mye i video med gjennomsiktig topp og rød latexskjørt

+ Video: Storbritannia fullfører ildprøver av sin mest moderne stridsvogn noensinne

Fallet forårsaket umiddelbar hjertestans, og til tross for innsatsen fra to redningskjøretøy, kunne ingenting gjøres for å redde hennes liv. Kellys sykkel ble funnet ved siden av kroppen hennes på bakken.

En innbygger i Rio Claro, Kelly var kjent i sitt samfunn for å poste om sine sykkelopplevelser på sosiale medier. I et av sine siste innlegg reflekterte hun over viktigheten av å verdsette hvert øyeblikk: “Sykle, betrakte og være takknemlig. Sett pris på i dag. Når vi forstår at hver ekstra dag faktisk er en dag mindre, begynner vi å verdsette det som virkelig betyr noe.”

Nyheten om hennes død brakte stor sorg blant venner og følgere. På Instagram la mange igjen kondolansemeldinger og uttrykk for sorg. “Hvil i fred, venn”, skrev en bruker, mens en annen kommenterte: “Så trist. Hvil i fred, heks.”

Kelly etterlater seg en sønn på 7 år. Kroppen hennes ble sendt til det regionale rettsmedisinske instituttet (IML) for nødvendige prosedyrer.

Bilder: Reproduksjon Instagram @devail1. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

2024-04-29T08:40:47Z dg43tfdfdgfd