RUSSLAND OFFENTLIGGJøR VIDEO AV øDELEGGELSEN AV TRE HIMARS MLRS UTSKYTNINGSRAMPER I KHERSON-REGIONEN

Russland offentliggjør video av ødeleggelsen av tre HIMARS MLRS utskytningsramper i Kherson-regionen. Foto og video: t.me/mod_russia

Det russiske forsvarsdepartementet har publisert en video som hevder å vise ødeleggelsen av flere-rakettavfyringssystemer M142 HIMARS.

+ Klikk her for å se videoen

Ifølge departementet viser bildene ødeleggelsen av M142 “HIMARS” utskytningsramper produsert i USA, utstyrt med “ATACMS” raketter, som angivelig angrep Sevastopol den 23. juni.

Operatører av UAV fra de russiske væpnede styrkene oppdaget bevegelsen og okkupasjonen av skjulte posisjoner til tre HIMARS MLRS utskytningsramper i et skogbelte nær landsbyen Klapaya i Kherson-regionen.

Mannskaper fra det taktiske rakettforsvarssystemet Iskander fra de russiske væpnede styrkene gjennomførte et rakettangrep mot de kamuflerte posisjonene til de amerikanske MLRS.

Som et resultat av angrepet ble tre M142 HIMARS MLRS utskytningsramper, utstyrt med ATACMS raketter, og opptil 10 utenlandske spesialister som betjente de amerikanske systemene, ødelagt.

+ Klikk her for å se flere videoer om krigen i Ukraina

M142 HIMARS MLRS. Foto: Wikimedia

Kilde: Det russiske forsvarsdepartementet. Foto og video: t.me/mod_russia. Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-07-09T15:26:00Z dg43tfdfdgfd