REBEL WILSONS BOK BLIR SENSURERT AV FORLAGET I STORBRITANNIA På GRUNN AV ANKLAGENE MOT SACHA BARON COHEN

Rebel Wilsons minnebok, kalt “Rebel Rising,” blir sensurert i Storbritannia på grunn av påstander om upassende oppførsel fra skuespilleren og komikeren, Sacha Baron Cohen, under innspillingen av filmen “The Brothers Grimsby” fra 2016, der de to jobbet sammen.

+ Ny oppdatering av Photoshop vil integrere generativ kunstig intelligens i bildebehandling

I boken forteller Wilson at Cohen fikk henne til å føle seg ubekvem ved å be henne om å opptre naken i filmen. Etter at hun avslo forespørselen, hyret produksjonen inn en stuntkvinne. Rebel hevder også at det var et annet ubehagelig øyeblikk der Sacha ba henne om å penetrere ham med fingeren mens de filmet en intime scene, noe som også ble avslått av skuespillerinnen.

Som følge av disse påstandene valgte HarperCollins, det britiske forlaget av boken, å fjerne deler av teksten i deres utgave i Storbritannia, inkludert disse påstandene fremmet av Wilson mot Cohen.

I en uttalelse til ‘Guardian’ sa HarperCollins at fjerningen skjedde av juridiske årsaker og at det dreier seg om en liten del av den totale bokinnholdet.

“Vi publiserer alle sidene, men av juridiske årsaker har vi i den britiske utgaven fjernet mesteparten av en side og noen andre små utdrag, og lagt til en forklarende notis. Disse delene utgjør en veldig liten del av en mye større historie.”

På sin side roste Sacha Baron Cohen, gjennom sin representant, forlagets beslutning og hevdet at Rebel Wilsons påstander var falske. Representanten hevdet også at HarperCollins ikke sjekket fakta før publisering og bare bestemte seg for å fjerne innholdet etter å ha mottatt bevis for at påstandene var grunnløse.

“Disse påstandene, som er bevist falske, blir direkte motbevist av omfattende detaljerte bevis, inkludert samtidsdokumenter, opptak og øyenvitneskildringer fra personer til stede før, under og etter produksjonen av ‘The Brothers Grimsby’ […] HarperCollins sjekket ikke dette kapittelet av boken før publisering og tok den fornuftige, men skammelig sene, avgjørelsen om å utelate de ærekrenkende påstandene fra Rebel Wilson en gang presentert bevis for at de var falske. […] Dette er en klar seier for Sacha Baron Cohen og bekrefter det vi har sagt fra begynnelsen av – at dette er bevist falskt, i et pinlig og mislykket forsøk på å selge bøker.”

Rebel Wilson forsvarte imidlertid sine påstander og takket for støtten hun har fått fra mennesker som har delt lignende opplevelser. Hun kritiserte også utgivelsen av bak-scenen-videoer fra filmen, som ifølge henne ikke fortalte hele historien, ved å utelate delen der hun nektet å følge Cohens instruksjoner. Hun hevdet at den redigerte videoen er et eksempel på trakassering og manipulasjon fra Cohens side.

Fonte: USA Today e Guardian

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Rebel Wilsons bok blir sensurert av forlaget i Storbritannia på grunn av anklagene mot Sacha Baron Cohen appeared first on Instafamosos.

2024-04-29T14:56:42Z dg43tfdfdgfd