POLITISJEFEN ER ANKLAGET FOR DåRLIG OPPFøRSEL I FORBINDELSE MED PåSTANDER OM ET FORHOLD TIL EN NYKOMMER På 24 åR

Caitlin Howarth. Foto: Reproduksjon Facebook

Politimester Daniel Greenwood fra West Yorkshire-politiet er suspendert og står overfor mulig avskjed etter påstander om et romantisk forhold til en nybegynner under hans kommando. Greenwood ble fjernet fra sine stillinger i 2021 da påstander dukket opp om at han hadde et upassende forhold til den daværende offiseren Caitlin Howarth, 21 år gammel, ifølge lokale medierapporter.

Howarth, nå 24 år gammel, er nylig blitt anklaget for dårlig oppførsel i en offentlig stilling i York Crown Court. Anklagene mot henne inkluderer deltakelse i kriminell aktivitet, spesielt knyttet til en kjent narkotikahandler som for øyeblikket soner en lang straff for heroinhandel. Hun er suspendert og venter på rettssaken som er planlagt til februar.

+ Bok avslører de dristige eventyrene Paul McCartney hadde med fans på 60-tallet

Når det gjelder Greenwood, som var distriktets kommandør i Bradford på tidspunktet for hans suspensjon, er en høring om dårlig oppførsel planlagt mot slutten av året. Han står overfor alvorlige anklager om dårlig oppførsel, som kan føre til at han blir avskjediget.

En talsperson for West Yorkshire-politiet kommenterte: “Tiltak i henhold til Politiets atferdsregler fra 2020 er iverksatt mot tjenestemannen. Saken er fortsatt under behandling, og tjenestemannen forblir suspendert fra sine stillinger.”

Kilde: The Sun. Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI. Bilder: Facebook: Caitlin Howarth

The post Politisjefen er anklaget for dårlig oppførsel i forbindelse med påstander om et forhold til en nykommer på 24 år appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T17:06:48Z dg43tfdfdgfd