OBAMAS STøTTER KAMALA HARRIS SOM PRESIDENT I NY KAMPANJEVIDEO

Tidligere president Barack Obama og tidligere førstedame Michelle Obama har offisielt godkjent visepresident Kamala Harris som president.

Godkjenningen ble kunngjort i en 55-sekunders video utgitt av Harris-kampanjen på fredag.

Kamala Harris får støtte fra Obamas

Videoen viser visepresident Harris backstage på et arrangement, på vei mot kortegen hennes. Hun svarer på en telefonsamtale på høyttaleren, og avslører stemmene til både Barack og Michelle Obama.

“Aww, hei, dere er begge sammen! Å, det er godt å høre dere begge, sier Harris varmt i videoen.

Michelle Obama starter godkjenningen med å si:

Jeg kan ikke ha denne telefonsamtalen uten å si til jenta mi Kamala: Jeg er stolt av deg. Dette kommer til å bli historisk.

Barack Obama følger etter og sier,

Vi ringte for å si: Michelle og jeg kunne ikke vært stoltere av å støtte deg, og gjøre alt vi kan for å få deg gjennom dette valget og inn i det ovale kontor.»

Visepresident Harris svarer med takknemlighet: «Takk for vennskapet ditt. Vi kommer til å ha det gøy med dette.»

Hvorfor er denne støtten viktig for Harris?

De svært etterlengtede anbefalingene fra Obamas bekrefter deres fulle støtte til Harris, og demper enhver spekulasjon om deres holdning.

Harris, nå den faktiske demokratiske presidentkandidaten, fikk denne godkjenningen noen dager etter at andre ledende skikkelser i Det demokratiske partiet offentlig støttet henne etter president Joe Bidens kunngjøring 21. juli om at han ikke ville ta gjenvalg.

NBC News rapporterte at Barack Obama har vært i jevnlig kontakt med Harris gjennom uken, og har gitt råd om hvordan hun raskt kan bygge opp kampanjeoperasjonen ved å bruke ressursene fra Bidens forrige kampanje.

Kampanjespor og kommende stevne

Begge Obamas forventes å spille aktive roller i Harris kampanje, med planer om å treffe kampanjesporet senere i sommer og høst. Deres engasjement tar sikte på å gi energi til demokratiske velgere, hvorav mange allerede er entusiastiske over Harris kandidatur.

I tillegg forventes både Barack og Michelle Obama å ha fremtredende taletidspunkter på den demokratiske nasjonale konvensjonen i Chicago i august.

Dette stevnet vil være partiets første personlig stevne siden 2016, og markerer en betydelig begivenhet i forkant av presidentvalget i 2024.

Hva er konteksten for Obamas tilslutning?

Denne støtten fra Obamas er viktig for Harris ettersom den ikke bare styrker hennes støtte i Det demokratiske partiet, men også utnytter Obamas popularitet og innflytelse for å stimulere velgerne.

Støtten fra slike høyprofilerte personer i partiet vil sannsynligvis øke kampanjens synlighet og troverdighet.

Barack Obamas engasjement i å gi strategiske råd og støtte fremhever viktigheten av en enhetlig og godt koordinert kampanjeoperasjon.

Overgangen fra Bidens kampanjeinfrastruktur til Harris kampanje må være sømløs for å opprettholde momentum og sikre effektiv bruk av ressurser.

Etter hvert som kampanjen skrider frem, forventes Obamas aktive deltakelse å spille en avgjørende rolle i å samle støtte og drive velgerengasjement.

Deres støtte, kombinert med deres forventede tilstedeværelse på kampanjesporet og på stevnet, understreker det demokratiske partiets felles innsats for å presentere en sterk og samlet front i det kommende valget.

The post Obamas støtter Kamala Harris som president i ny kampanjevideo appeared first on Invezz

2024-07-26T10:02:24Z dg43tfdfdgfd