NY TREND MED BUSS-SURFING I NEW YORK SKAPER BEKYMRING FOR SIKKERHETEN

Trenden med å surfe på busser i New York, USA, blir en ny bølge av farlige eventyr for unge mennesker.

+Video: Storbritannia fullfører ildprøver av sin mest moderne stridsvogn noensinne

+Bli kjent med de nye pansrede kjøretøyene Patria 6×6 kjøpt av Finland

Tenåringer har blitt observert mens de klatret opp på taket av busser mens de er i bevegelse, noe som skaper en ny versjon av det farlige fenomenet med å surfe på t-banen.

I videoer lagt ut på sosiale medier som Instagram, X og TikTok, kan man se unge mennesker balansere på leddbussene mens de krysser travle gater, med scener som fremkaller svimmelhet.

Denne praksisen er ekstremt risikabel og vekker bekymring. Mustapha Sawaneh, en bussjåfør hos MTA, forklarte at surfing på busser er enda mer uforutsigbart enn på t-banen, fordi sjåførene kan måtte bremse plutselig eller unngå uventede hindringer.

I tillegg er det nesten umulig for sjåførene å vite om det er noen på taket av bussene deres, med mindre de blir informert av andre eller merker noe uvanlig mens de kjører.

Myndighetene i New York prøver å bekjempe denne voksende trenden, spesielt etter flere dødelige hendelser. MTA har lansert en offentlig tjenestekampanje for å advare om farene ved surfing på t-banen, men det ser ut til at eventyrlystne tar stuntene sine til gatene. MTA-talsmann Dave Steckel sa at byrået undersøker disse hendelsene for å finne løsninger, mens bekymringene for sikkerheten til passasjerer og offentligheten fortsetter å øke.

Kilde: New York Post

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

2024-04-28T23:23:59Z dg43tfdfdgfd