NTBS DATTERSELSKAP INFLOW MEDIA SELGES TIL SIMPLY.TV

– Inflow Media og Simply.TV har lenge vært harde konkurrenter med stor respekt for hverandre, så dette er en svært god match. Samlet blir disse selskapene nå et kraftsenter for metadata til TV i Norden. Vi er svært fornøyde med å finne den riktige eieren som kommer til å løfte dette til et nytt nivå inn i fremtiden, sier styreleder i Inflow Media AS og sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, Tina Mari Flem, i en pressemelding.

Simply.TV driver i likhet med Inflow med såkalt video on demand (VOD) og lineære metadata-tjenester til distributører, kringkastere og mediehus. De to selskapene ble begge grunnlagt i 2019, og det nye, sammenslåtte selskapet blir ifølge pressemeldingen en ledende aktør i Norden på sitt felt.

Overdragelsen gjelder fra 3. juli. Flem bekrefter overfor nyhetsbyrået NTB at for de ansatte i Inflow følger arbeidskontrakter og rettigheter som vanlig.

– Men de nye eierne skal kunne forme selskapet, sier hun.

Flem sier at salgssummen er konfidensiell.

– Prosessen rundt oppkjøpet har vist oss at det er den helt riktige virksomheten å bringe inn i Simply.TV med deres kundeorienterte tilnærming, sterke produktforståelse og ikke minst fantastiske team, sier Daniel Rühmann, COO i Simply.TV.

(©NTB)

2024-07-03T11:16:28Z dg43tfdfdgfd