KVINNE SOM MISTET ARMER OG BEN ETTER KOMPLIKASJON VED NYREOPERASJON FEIRER SINE FøRSTE SKRITT MED PROTESER

Lucinda Mullins, kjent som Cindy, gikk gjennom en vanskelig tid etter at en rutineoperasjon for å fjerne en nyrestein resulterte i infeksjon og septisk sjokk, noe som førte til at hun mistet alle fire lemmer.

+60 år gammel argentinsk modell vinner skjønnhetskonkurranse og kan stille til Miss Universe

+Monica Lewinsky blir viral på sosiale medier med en meme av Taylor Swift og ironiserer over saken med Bill Clinton

Legene måtte amputere begge beina og også armene under albuene for å redde livet hennes. Cindy sa til LEX 18 at hun aksepterte denne virkeligheten som en del av reisen hennes, og at hun, til tross for alt, var glad for å være i live og ha muligheten til å tilbringe tid med familien sin.

Etter operasjonen takket Cindy’s søster, Luci Smith, venner og familie for deres støtte, så vel som for alle bønnene og besøkene de hadde mottatt. Luci informerte også om at Cindy skulle flytte til Cardinal Hill, et rehabiliteringssenter, for å begynne noen uker med intensiv terapi som forberedelse til protesene.

Cindy, på sin side, uttrykte takknemlighet for å være i live og kunne se barna og mannen sin, og betraktet det som et privilegium etter alt hun har vært gjennom.

I tillegg har Cindy’s GoFundMe-side nylig nådd 328.550 $ av sitt mål på 350.000 $, noe som viser støtten hun har fått. Cindy’s mann, DJ Mullins, oppdaterte situasjonen i mars og sa at kona hans var i ferd med å begynne å bruke proteser, med nylige bilder som viste Cindy som tok sine første skritt med de nye protese-beina.

Kilde: Lab Bible

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Kvinne som mistet armer og ben etter komplikasjon ved nyreoperasjon feirer sine første skritt med proteser appeared first on Instafamosos.

2024-04-29T00:54:24Z dg43tfdfdgfd