KONG HARALDS STORE DRøM – LIVSLANGE øNSKE NæR VED å Gå I OPPFYLLELSE

Vår kjære Kong Harald var nylig sykemeldt og innlagt på sykehuset. Heldigvis ble han friskmeldt og klar til 17. mai, dermed kunne tradisjonen som den daværende kong Haakon innførte tradisjonen i 1906 gjennomføres slik den alltid har gjort.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kong Harald og dronning Sonja på tur

I disse dager er Kong Harald og dronning Sonja på en fire dager lang fylkestur i Nordland.

På Kongefamiliens offisielle program står det at kongeparet er på fylkestur i Nordland de neste dagene. Det vakre kongeparet vårt skal nemlig rekke å dra innom på seks kommunebesøk de neste fire dagene.

Kommunene Hemnes, Hattfjelldal, Leirfjord, Vevelstad, Sømna og Bindal får nemlig det flotte og storfint besøk av paret.

Og mens kongeparet er på tur er det Kongeskipet Norge som skal frakte dem trygt i havn i hver by.

– Å reise rundt i landet og møte folk er det viktigste vi gjør, uttalte kongen til NRK da de var på fylkestur i Møre og Romsdal.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kong Haralds livsønske

Fylkesbesøket inngår også i Kong Haralds livslange ønske om å besøke alle kommuner som ikke har fått offisielt besøk enda. Etter at kongen og dronning snart har sittet 30 år på tronen.

Det nemlig ikke mange vet er at Kongen har etter denne turen bare 17 kommuner igjen å besøke, noe som har vært kongens store ønske i mange år.

Han har nemlig besøkt 339 av landets 356 kommuner og nærmer seg derfor målet sitt.

– Det er ikke så mange kommuner igjen nå. Nå er det under 30, så det kommer seg, sa kong Harald til NRK i fjor høst med en dose latter.

Likevel har alltid målet vært tydelig.

– Vi har alltid hatt en plan for å komme rundt, men jeg vet ikke om vi klarer det. Men en plan om det har vi hatt helt fra begynnelsen av, uttalte kongen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Dere er så flotte og fine representanter for kongehuset vårt.

Lik og del videre på Facebook hvis du er enig i det.

Denne artikkelen Kong Haralds store drøm – livslange ønske nær ved å gå i oppfyllelse ble først publisert av Newsner Norsk.

2023-06-06T14:02:54Z dg43tfdfdgfd