KONE I KREFTBEHANDLING PRøVER EN NY PARYKK OG MANNENS æRLIGE REAKSJON UNDERHOLDER NETTBRUKERNE

Mannens ærlige reaksjon på å se kona, som er i behandling for lungekreft, iført en parykk, har underholdt nettbrukerne.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

De har vært sammen i 63 år, og selv i vanskelige tider klarer de å opprettholde en positiv atmosfære, kanskje det er derfor en video delt på TikTok har ikke bare underholdt nettbrukerne, men også inspirert mange.

Jennifer, parets datter, som delte innlegget, skrev i bildeteksten: “Foreldrene mine har vært gift i 63 år. Moren min fikk nylig diagnosen lungekreft. Hun gjennomgår cellegift og stråling og smiler så mye hun kan!”

I videoen hører vi datteren fortelle faren sin at moren prøver en ny parykk. “Så vær oppmuntrende,” svarer han: “Prøver hun parykker? Så når kona kommer ut med en mørkhåret parykk delt på midten med to lange fletter, er mannen veldig ærlig i kommentaren sin.

“Jeg kan ikke tro at du liker det,” sier han allerede mens han ler: “Du ser ut som Willie Nelson!” De tre ler deretter sammen. Parets samhandling har sjarmert sosiale medier, og videoen har allerede over 29 millioner visninger.

Denne innholdet ble skapt med assistanse fra AI.

The post Kone i kreftbehandling prøver en ny parykk og mannens ærlige reaksjon underholder nettbrukerne appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T13:21:34Z dg43tfdfdgfd