IMPONERENDE VIDEO VISER KROKODILLENS ‘FLYVNING’ I SøKET ETTER EN MATBIT

Den sjokkerende videoen som viser en krokodilles evne til å “fly” etter en kjøttbit, etterlater internettilkoblingen forbauset!

+ Klikk her for å se videoen

“Dette fantastiske klippet viser en saltvannskrokodille som kaster seg ut av vannet i en imponerende demonstrasjon av kraft og pusten. Visste du at disse fryktinngytende reptilene kan nå utrolige høyder?”, står det i bildeteksten til videoen.

Den imponerende videoen, delt på Instagram forrige onsdag (26), har allerede fått over 15 000 visninger, i tillegg til over 120 likerklikk og flere kommentarer fra internettilkoblinger som ble imponert av scenen.

“Wow. Dyreverdenen er så mangfoldig at det er spennende å se hva mer som er å oppdage,” kommenterte en Instagram-bruker. “Ved å provosere disse skapningene kan du angre senere. Det er bedre at noen går og gir dem godbitene,” spøkte en annen.

Ifølge nettsiden Sophisticated Edge bruker krokodiller sine kraftige haler til å gjøre eksplosive hopp i vannet og riste det fra side til side som en slange. Den aerodynamiske profilen på kroppene deres letter passering gjennom vannoverflaten, som en rakett som skyter opp i luften.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonsteamet.

2024-06-28T01:24:52Z dg43tfdfdgfd