HUSET DER CHRIS WATTS UTFøRTE GRUFULLT FAMILIEDRAP ER TIL SALGS

Det er på den amerikanske nettsiden Zillow at huset med den grufulle historien er lagt ut på markedet.

Huset i Colorado er lagt ut med en prisantydning på 775.000 dollar, som kommer til ca 8 millioner norske kroner.

Annonsen skryter av boligen med et begeistret språk og fremhever blant annet den «romslige, åpne planløsningen med 5 soverom pluss hems, 4 komplette bad og garasje med 3 biler».

«Over 6000 kvadratmeter totalt. Gourmetkjøkkenet har granittbenker, kjøkkenøy, gasstopp, doble ovner og hvitevarer i rustfritt stål er inkludert. Kjøkkenet åpner opp til et stort familierom med koselig gasspeis. Soverommet har et stort walk in closet og ligger ved siden av et komplett bad!», står det videre.

Se video: Sterke inntrykk: Sementbil dundrer inn i skolebuss

Brutalt drap

Utad virket det som familien Watts levde et flott familieliv, men i virkeligheten slet familien med pengeproblemer, og kona Shanann hadde sagt til sine venner at hun ønsket å skille seg fra Chris, ifølge Crime and Investigation.

Det var i august 2018 at Chris Watts drepte sin kone Shanann (34), og senere sine to barn Bella (3) og Celeste (4), ifølge Daily Mail.

d65df462c56adb0eb37bf03ce34e1add-cc_ft_768

Soverommet i huset der familien Watts bodde.

Watts kvelte Shanann i sengen deres etter at hun hadde kommet hjem fra en forretningsreise, før han satte barna sine i bilen, kvalte dem og gjemte likene ved en oljelagringsplass han jobbet ved.

I brev skrevet i fengsel til en krimforfatter delte Watts detaljer om drapene.

«13. august, om morgenen, gikk jeg først til jentenes rom før Shanann og jeg kranglet. Jeg gikk til Bellas rom, deretter til Ceces rom og brukte en pute fra sengen deres (til å drepe dem). Det er derfor dødsårsaken var kvelning», skrev Watts, ifølge The Mirror.

«Etter at jeg hadde forlatt Ceces rom, klatret jeg tilbake i sengen med Shanann og kranglet med henne. Etter at Shanann hadde gått bort, våknet Bella og Cece igjen. Jeg er ikke sikker på hvordan de våknet, men det gjorde de. Bella hadde blåmerker i øynene, og begge jentene så ut som om de hadde vært gjennom et traume», skriver han videre.

Tårevåt på TV

Shannan og hennes ufødte barn ble hurtig begravet, mens likene til Bella og Celeste ble gjemt i oljebrønner.

Skjermbilde 2024-04-12 134547

Chris Watts, kona Shanann, og barna Bella og Celeste.

Watts hevdet innledningsvis at kona og barna hans var forsvunnet fra huset mens han var på jobb, og han gjennomførte intervjuer på TV der han bønnfalte dem om å komme hjem igjen, eller at den som hadde tatt dem skulle melde seg.

Han ble etter kort tid utpekt som mistenkt av politiet og hevdet senere at Shanann skal ha kvalt barna etter at han hadde sagt han ønsket en separasjon, og at han i sinne skal ha drept henne ved kvelning.

Watts ble siktet og innrømmet i retten å ha drept sin kone og sine barn for å unngå dødsstraff.

Watts ble dømt, og soner nå fem livstidsdommer pluss 48 års fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

2024-04-16T03:41:31Z dg43tfdfdgfd