FIRE åR ETTER å HA AVSLøRT EN SKREMMENDE KIDNAPPING, RETURNERER SANGEREN DUFFY TIL SOSIALE MEDIER

Duffy, 39 år gammel, har vendt tilbake til sosiale medier fire år etter å ha avslørt at hun var offer for en kidnapping. Sangeren fortalte at hun ble dopet ned på en restaurant mens hun feiret bursdagen sin.

+ Selena Gomez får følgerne til å sukke etter å ha posert uten sminke.

Duffy, hvis virkelige navn er Aimee Anne Duffy, ble svært kjent i 2008 med hits som Rain on Your Parade, Mercy og Warwick Avenue, fra albumet Rockferry. På den tiden vant hun tre priser på Brit Awards og en Grammy.

Imidlertid forsvant Duffy fra rampelyset i 2011. I februar 2020 avslørte sangeren at hennes forsvinning var resultatet av at hun hadde blitt voldtatt, dopet ned og holdt fanget av en ukjent person.

Kidnappingen varte i fire uker, og hun fortalte at hun måtte flytte fem ganger før hun endelig følte seg trygg. “Etter dette så jeg ikke noen, ikke en fysisk sjel, noen ganger i uker og uker og uker etter hverandre, forblir alene”, sa hun i et innlegg på bloggen sin, Duffy Words.

“Jeg tok av pyjamasen og kastet den i ilden og tok på en annen. Håret mitt var så flokete fordi jeg ikke børstet det at jeg i sorg klippet alt”, fortalte sangeren, som avsluttet innlegget med å be om privatliv “for å utforske meg selv som den jeg virkelig er”.

Nå har sangeren returnert til sosiale medier med en post på Instagram. Klippet hun la ut inkluderte en animert kunst med rørende musikk, mens en mannlig stemme leste en passasje fra romanen The Strength In Our Scars av Bianca Sparacino.

I kommentarene var fansen glade for at sangeren var tilbake. “Vi har savnet deg, Duffy, og din nydelige stemme”, kommenterte en Instagram-bruker. “Jeg håper du har det bra, sender kjærlighet”, sa en annen. “Vi elsker deg, Duffy”, bekreftet en tredje nettbruker.

The post Fire år etter å ha avslørt en skremmende kidnapping, returnerer sangeren Duffy til sosiale medier appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T14:42:18Z dg43tfdfdgfd