FIRE SIKTET FOR DRAPSFORSøK ETTER SKYTING På BRYN

De fire pågrepne har foreløpig ikke fått oppnevnt forsvarer, ifølge NRK som meldte om pågripelsen først.

– I løpet av natten har vi pågrepet fire personer. Alle fire er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk, sier krimleder Kjersti Myhre i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet holder foreløpig kortene tett til brystet i saken. De bekrefter at det ble avfyrt skudd, men vil ikke si hvor mange.

Meldte selv fra

– Det er ikke så mye vi kan si, men drapsseksjonen vil komme med mer informasjon om saken i løpet av dagen tirsdag, sier Myhre.

Hun opplyser at de ikke har fått snakket med den fornærmede i saken.

– Han har ikke vært i stand til å snakke med oss.

En mann i slutten av tenårene ble alvorlig skadd i skyteepisoden, men han er natt til tirsdag utenfor livsfare. Han meldte selv fra til politiet om at han var skutt inne i en bygning i Tvetenveien på Bryn.

Oppgjør

– Vi tror dette er et oppgjør mellom noen som kjenner hverandre, sier innsatsleder Erik Hestvik til pressen på stedet i Tvetenveien mandag kveld.

Politiet ble varslet om voldsepisoden ved 20-tiden mandag.

– Vi fikk melding om at en person var blitt skutt. Da vi kom til stedet kort tid etter, fant vi den fornærmede utendørs med det vi antar er skuddskader, sier oppdragsleder Gabriel Langfeldt i Oslo politidistrikt til NTB.

(©NTB)

2024-04-16T01:58:53Z dg43tfdfdgfd