EN KATT BLIR KASTET FRA 12. ETASJE AV EN BYGNING OG OVERLEVER MIRAKULøST

En katt som ble kastet fra balkongen på 12. etasje av en bygning i USA, har overlevd etter intensiv behandling på et dyrevern.

+ Morsomt video: Valp bestemmer seg for å være kjærlig under militær trening

Rue er på bedringens vei etter å ha fått flere brutte bein i fallet som skjedde 24. juni i en bygning i Minneapolis, Minnesota, ifølge en politirapport.

Den tigrete katten, oppkalt etter det franske ordet for gate, ble beskrevet som “modig og motstandsdyktig” av Lisa LaVerdiere, hvis ideelle dyrevern Home For Life Animal Sanctuary tar vare på katten.

“Det ser ut til at hun vil klare å overvinne den grusomheten hun ble utsatt for, ved å bli kastet fra en balkong uten hensyn til sitt liv,” skrev LaVerdiere, administrerende direktør for dyrevernsenteret, i en pressemelding tirsdag.

Rues skader inkluderer to brukne ben og brudd i kjeven, ifølge LaVerdiere. Hun gjennomgikk benkirurgi den kvelden hun ble tatt inn på senteret og ble matet gjennom en magesonde.

I en oppfølgingspost på dyrevernsenterets Facebook-side sa de at Rue hadde gjennomgått en prosedyre for å koble sine hjørnetenner på begge sider av kjeven for å stabilisere de brukne bena for helbredelse.

Tross kjeveskader “prøver Rue fortsatt å spise hermetisk mat, selv med en skadet munn, og tar til og med vare på seg selv til tross for at bena hennes er gipset,” delte LaVerdiere.

Politiet avsluttet Rues sak uten at noen ble holdt ansvarlig. Nasteho Abdi, som bor i åttende etasje i bygningen, sa at hun og søsteren fant den skadede katten og varslet Minneapolis Animal Care and Control.

“At dyremishandling i denne skalaen skjer, og uten åpenbare konsekvenser, må bringes frem i lyset. Vi håper at i dag markerer en vending for henne og at hun er på vei til å helbrede og et liv fylt med kjærlighet og omsorg,” la Home For Life-dyrevernsenteret til.

Dette innholdet ble opprettet med støtte fra AI.

2024-07-04T17:06:26Z dg43tfdfdgfd