EN 11 åR GAMMEL JENTE PRøVER å REDDE VALPEN SIN I BRANNEN OG BEGGE DøR

11 år gammel jente prøver å redde valpen sin i brann og begge dør (Foto: Reproduksjon/Facebook)

En 11 år gammel jente fra Georgia, USA, døde forrige helg etter å ha prøvd å redde valpen sin fra et brennende hus.

+ Katter bruker urin for å kommunisere, viser studie

Katelynn Elizabeth Simonds døde hjemme forrige lørdag (6). Brannmennene i Spalding County fortalte WAGA-TV i Atlanta at brannen brøt ut rundt 17:30 i familiens hjem utenfor bygrensene til Griffin.

Etterforskerne tror brannen startet i første etasje og det er ingen mistanke om kriminell aktivitet. “Etter fullføring av undersøkelsen og basert på informasjonen som ble innhentet, ble brannen bestemt å ha vært av en utilsiktet natur,” sa kaptein Rocky White, brannmann i Spalding County, til WAGA-TV.

Katelynn var hjemme da brannen startet, men i stedet for å komme seg ut, gikk hun opp for å hente hunden sin som heter Little Man, ifølge WAGA-TV. De klarte ikke å komme seg unna brannen, sa Katelynns familie til TV-stasjonen.

(Foto: Reproduksjon/Facebook)

“Katelynn var den lykkeligste og mest livlige lille jenta, hun elsket å le. Jeg vil huske min søte baby for hennes store hjerte, hennes søte smil og alle måtene hun hjalp andre på,” sa Kristy Beecher Rollins, Katelynns mor, til kanalen.

En venn av Katelynns mor, Meredith Smith, opprettet en side på den online innsamlingsplattformen GoFundMe for å hjelpe familien med å “bygge opp livene sine igjen.” Innsamlingen har et mål på 25 000 dollar. Hittil har over 17 000 dollar blitt samlet inn.

“Jeg har kjent Kristy nesten hele livet mitt, mødrene våre var bestevenner. Dette er det verste som kan skje en forelder. Smerten og angsten hun føler er ufattelig,” skrev Smith på GoFundMe-siden.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

2024-04-15T18:10:43Z dg43tfdfdgfd