TENåRING SKUTT OG DREPT I STOCKHOLM

Tenåring skutt og drept i Stockholm

Det var klokken 23.23 tirsdag kveld at politiet fikk melding om en skyteepisode i Bagarmossen i den sørlige delen av Stockholm. Fremme på stedet fant politiet en tenåring utendørs, med svært alvorlige skader.

Han ble sendt til sykehus, der han natt til onsdag ble bekreftet død, melder SVT.

Den drepte gutten var mellom 15 og 18 år gammel. De pårørende er varslet, opplyser politiet. Natt til onsdag var ennå ingen pågrepet etter skytingen.

I samme område fikk politiet melding om en mulig skuddløsning også søndag. Flere personer ble da sett løpende etter at det ble hørt smell, men politiet fant ingen sårede. Etter den siste skytingen på stedet natt til onsdag, sier politiet at man nå skal se om det er sammenheng mellom de to sakene.

Senere natt til onsdag fikk politiet melding om en annen skyting, denne gang innendørs på et sted i Åkersberga nord for Stockholm. En 35 år gammel mann ble sendt med ambulansehelikopter til sykehus. Skadeomfanget er vanskelig å anslå, men han var våken da han ble sendt av gårde, opplyste politiet. Heller ikke i denne saken var det natt til onsdag noen pågripelser.

2024-07-10T04:13:54Z dg43tfdfdgfd