SVERIGE: TO SKOLEBARN FUNNET DøDE – ETTERFORSKER DRAP

Sverige: To skolebarn funnet døde – etterforsker drap

To barn ble tirsdag kveld funnet døde i en bolig i Ronna i Södertälje sørvest for Stockholm, melder Aftonbladet.

Det dreier seg om en gutt og en jente, begge i skolealder.

– Vi har et godt bilde av hva som har skjedd, sier politiets talsmann Per Fahlström til avisa.

Politiet rykket ut til stedet etter å ha mottatt melding om en voldshendelse klokka 20.00. Onsdag morgen opplyser politiet at to barn er døde og at saken etterforskes som drap.

To voksne personer er pågrepet og siktet, melder NTB via det svenske nyhetsbyrået TT. De to er en mann og en kvinne, mannen i 30-årsalderen og kvinnen i 40-årsalderen.

FUNNET DØDE: To personer er pågrepet og siktet for drap etter at to barn ble funnet døde i Södertälje utenfor Stockholm. Foto: Magnus Lejhall/TT

Ifølge Aftonbladet er de to som er pågrepet, i familie med barna. En av de to som er pågrepet hadde skader som er opplyst å være stikkskader. Personen skal være alvorlig skadd, men ikke livstruende.

Et stort område er sperret av. Politiet er fortsatt på stedet i morgentimene onsdag med mye mannskaper. De kriminaltekniske undersøkelsene ble innledet natt til onsdag og pågår fortsatt onsdag formiddag.

– Det pleier å være rolig her. Det var mer bråk for noen år siden, sier en kvinne som bor i rekkehusområdet til Aftonbladet.

Politiet er sparsomme med opplysninger, men sier at de ikke leter etter flere gjerningspersoner.

– Jeg kan ikke si så mye mer nå, verken om alder, kjønn eller hva som har hendt utover at to mindreårige barn er døde, sier politiets pressetalsperson Per Fahlström ifølge NTB/TT.

FUNNET DØDE: To barn ble funnet livløse i en bolig i Södertälje tirsdag kveld. Politiet mistenker at barna er drept.

2024-04-24T08:49:01Z dg43tfdfdgfd