STORDONOR OPPFORDRER BIDEN TIL å TREKKE SEG

Stordonor oppfordrer Biden til å trekke seg

– Biden er nødt til å tre til side og la en sprek, demokratisk leder slå Trump og holde oss trygge og i god behold, skriver Hastings i en e-post til New York Times. Avisa skriver at Hastings med det «ble en av de første til å si offentlig det mange demokratiske megadonorer sier privat».

Ifølge New York Times har Hastings og kona Patty Quillin siden årene da Trump var president vært noen av Demokratenes mest sjenerøse donorer.

Paret har gitt mer enn 20 millioner dollar, mer enn 210 millioner kroner i nåværende kurs, til støtte for partiet de siste årene, inkludert 1,5 millioner dollar til Biden i presidentvalget i 2020, skriver avisa.

– Jeg gjorde en feil

Bidens opptreden i debatten mot Donald Trump vekket uro hos mange som frykter en ny periode med Trump i Det hvite hus.

– Jeg hadde en dårlig kveld. Og faktum er at jeg rotet det til. Jeg gjorde en feil, innrømmer Biden i et nytt intervju med radiovert Earl Ingram.

Biden fastholder at han er rett mann for jobben, og sier videre i intervjuet at «det var 90 minutter på scenen. Se på hva jeg har gjort på 3.5 år».

Flere stemmer i og rundt Det demokratiske parti har bedt Biden om å trekke sitt kandidatur.

Den demokratiske giveren Whitney Tilson mente lenge at Joe Biden var den beste sjansen til å beseire Donald Trump. Nå vil han ha presidenten ut av løpet fordi han tror at Biden kan tape i et jordskred i november.

«Demningen har bristet», har Tilson sagt til CNN. Han tror også kravet om at presidenten skal gå til side bare vil vokse med dagene.

2024-07-04T03:45:07Z dg43tfdfdgfd