POLITIET: TENåRING SKUTT I OSLO – JAKTER GJERNINGSPERSON

Politiet: Tenåring skutt i Oslo – jakter gjerningsperson

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter at en gutt i slutten av tenårene ble funnet skutt på Bryn i Oslo mandag kveld.

Tenåringen skal selv ha ringt nødetatene, og skal være fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Han skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet til sykehuset.

– Vi har lite informasjon per nå og vi prioriterer liv og helse, deretter opplysninger rundt hendelsen, skriver politiet på X, klokken 20.09 mandag kveld.

BISTÅR: Beredskapstroppen er på stedet. Foto: Stig Kolstad / Avisa Oslo.

Har du tips, bilder eller video fra stedet? Send oss en mail på [email protected] eller ring oss på 02060.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, men er på stedet med store ressurser både på bakken og luften.

– Det er ingen opplysninger om at det skal være fare for publikum for øvrig. Vi anser vi dette som et oppgjør mellom personer som kjenner hverandre, forteller innsatsleder på stedet Erik Hestvik, ifølge Avisa Oslo.

– Politiet er interessert i opplysninger knyttet til at to yngre, mørkkledde menn skal ha forlatt bygningen like før klokken 21, sier Hestvik til VG.

ALVORLIG HENDELSE: Innsatsleder på stedet Erik Hestvik. Foto: Stig Kolstad / Avisa Oslo

Vi jobber med å innhente vitneopplysninger, kameraovervåking i området, samt lokalisering av åstedet, opplyser politiet i en melding på X.

Ordføreren: – Sånn skal vi ikke ha det

Ordfører i Oslo, Anne Lindboe (H), forteller at hun tenker på alle som er redde og bekymret, og retter en stor takk til både helse- og politimannskapene.

– Sånn skal vi ikke ha det i Oslo. Den siste tiden har det vært mange alvorlige voldshendelser i byen vår, sier Lindboe og fortsetter:

– Nå må alle gode krefter komme sammen for å sikre at gatene våre er trygge, og at barna våre får gode oppvekstmuligheter.

2024-04-15T20:35:24Z dg43tfdfdgfd